نظر خوانندگان خبرآنلاین در مورد استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی

همزمان با آغاز استیضاح شمس الدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجلس شورای اسلامی، مخاطبان خبرآنلاین هم نظرات خود را در خصوص این اقدام نمایندگان مجلس در قالب نظرات این مطلب برای ما ارسال کرده اند که برخی از آنها را می خوانید:
1-بدون نام:  درکشور ما عذر خواهی کلمه نا مانوسی است بخصوص برای صاحبان قدرت .زیرا آنها همواره خود را بی گناه می پندارند و این دیگران هستند که اشتباه می کنند. والبته نا مانوس تر از آن کلمه استعفا است که کم کم از کتب لغت نامه ها هم در حال پاک شدن است.
2- منتقد: نمی دانم این روزها چرا آقای حسینی و حامیانشون در مجلس و دولت و رسانه ها اینقدر نگران هستند. مگر از عمر دولت 1.5 سال بیشتر مونده؟حالا 1.5 سال ایشون وزیر نباشند، چه می شود؟
3- بانکی: ایشون باید جوابگوی انتصاب های خود در بانک ها باشد.نمی شود که نه عذرخواهی کردو نه جوابگو بود.پس مردم و مجلس چه کاره اند آقای وزیر؟
4- منیژه: مگه بانک ها زیر مجموعه وزارت اقتصاد نیست؟ تو سایتشون که اینجوری نوشته. مدیرعامل ها رو هم وزیر اقتصاد تعیین می کنه.پس چرا آقای حسینی سعی می کنه بگه مقصر نیست؟
5- کارگر: اگر ایشون در جریان اختلاس نبوده پس بانک ها رو به حال خودشون رها کرده بوده.پس باید جوابگو باشه.
6- حمید: حتی اگر بر فرض وزیر اقتصاد در جریان اختلاس نبوده باشه هم باید استیضاح و برکنار شود، چون باز هم مقصر است و متهم به اهمال کاری. به هر حال یکی از وظایف مهم وزیر اقتصاد نظارت بر بانک هاست. برنامه ایشان هم تحول نظام بانکی بوده و در عمل موجب بروز اخلال در سیستم بانکی شده حالا چه با اطلاع چه بی اطلاع. لذا ایشان کارایی مناسبی نداشته اند.
7- امید: امیدوارم استیضاح این وزیر گامی به سوی حل مشکلات رانت های خطرناکی که سیستم مالی و بانکی کشور رو فرا گرفته باشه و مسئولان که واقعاً باید خدمتگزار این ملت باشن و اطمینان و حمایت مردم پشتیبانشان هست خدایی نکرده اسیر رفاقت و رانت نشوند و با کلیه متخلفین حتی وزیر اقتصاد قاطعانه برخورد نمایند.کاره نیکو کردن از پر کردن است.حق مردم را برگردانید تا مردم آبروی شما را برگردانند.
8- سام: اگه وزیر اقتصاد برکنار نشه که بعضی نماینده ها در حوزه های انتخابیه رای نمی آرن. از چشم مردم می افتند.
9- بدون نام: انشاا... استیضاح رای بیاره به امید ریشه کنی فتنه اقتصادی.
10- بدون نام: درودبراحمدی نژادودرودبرحسینی وزیراقتصاد.اختلاس کندگان درواقع مخالفین دولتند،نه دربدنه دولت.این راهربچه مدرسه ای هم می داند.
ضمن تشکر از خوانندگانی که نظر خود را برای ما ارسال کرده اند، شما هم اگر نظری در این خصوص دارید، آن را در قالب نظرات همین خبر برای ما ارسال کنید.

/3131

کد خبر 181381

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    9 2
    می ترسم سرکار بماند و ما چشم باز کنیم و ببینیم دوباره گروه دیگری چندین هزار میلیارد دیگه اختلاس کرده. وزیری که اقتدار نداشته باشه نمی خوایم.
  • حمید IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    8 2
    آقای وزیراگه عذرخواهی کردن براتون خیلی سخته لااقل این یک سال ونیمی که مونده روخواهشا" هیچ کاری نکن چون ممکن خرابکاری کنی واین مردم واقعا" دیگه طاقتشوندارن
  • بدون نام IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    8 0
    چرا کسی با آقای جهرمی کاری نداره اگه وزیر داره به خاطر اون استیضاح میشه چرا آقای جهرمی تا الان آزاده وبازداشت نشده لطفا اینقدر با مردم بازی نکنید>
  • !!!!!!!!!!!! IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    4 1
    وزيري كه عذر خواهي نميكنه استيضاح كه سهله بايد مثل متكي بيخبر و همين جوري يهو اخراجش كرد!!!!!!!!!!
    • بدون نام IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
      5 1
      عذرخواهی چیه باید محاکمه بشه
  • بدون نام IR ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    0 1
    عذرخواهی هنوز در ایران مد نشده
  • ----------- IR ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    10 2
    آيا عذر خواهي جبران مافات را ميكند. خسارات روحي واقتصادي ملت چه ميشود .
  • بدون نام IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    12 1
    اگر اين اتفاق دركشوري كمونيستي مثل چين ا افتاده بود نه تنها رئيس دولت بركنار شده بود بلكه وزير ومعاونانش راهي زندان شده بودند
  • بدون نام IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    7 1
    ظاهرا ما وزیر گداشته ایم تا حتما اختلاسی صورت پذیرد و بعد ایشان در کمال شجاعت با آن برخورد نمایند و سیل تبریکات نیز از سوی دیگران برای ایشان سرازیر گردد. احتمالا ایشان انتظار دارند مانند اقای جهرمی که فرمودند بدلیل این اختلاس میبایست ما را تشویق کنند !!! مجلس شورای اسلامی بجای استیضاج جلسه رای مضاعف برای ایشان برگزار مینمودند و کلی نقل و شیرینی بر سر ایشان میریختند
  • بدون نام IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    9 1
    معمولاًدر افتضاحات اقتصادی نه تنها وزیر مربوطه بلکه رئیس دولت نیز به دلیل وقوع اتفاق خلاف قانون عذرخواهی و بعضاً استعفا می دهند و قوه قضائیه نیز تمامی مقصرین را مجازات می نماید.(برای نمونه خانم وزیرآلمانی که به دلیل طرح استفاده از اتومبیل با هزینه دولت در اسپانیا ناچار به استعفا شد لکن پس از مدتی قوه قضائیه حکم برائت وی را صادر نمود).در ایران علاوه بر عدم عذرخواهی آقایان تقاضای پاداش می کنند ویا با استعفای صوری در انتظار پست های جدید هستند.استعفا معاون بانکی وزیر که عضوء هیات مدیره بانک صادرات نیز می باشد از این دست و نوعی فرار به جلو است.
  • بدون نام IR ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    7 2
    3000000000000 این مبلغ قثط با یک مغذرت خواهی من نمیدونم این مجلسی دارن چه کار میکنن ؟
  • * IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    1 0
    فريادهاي مبارزه با فساد كجا و خونسردانه گذشتن از كنار اين فسادها كجا ؟
  • بدون نام IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    0 0
    پس جهرمی کجاست؟ لا لا کرده ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین