پس از کش و قوس های فراوان سرانجام جلسه استیضاح وزیر اقتصاد به دلیل فساد اخیر در شبکه بانکی کشور برگزار شد و در نهایت نمایندگان به این نتیجه رسیدند که حسینی همچنان باید سکانداری اقتصاد دولت دهم را در اختیار داشته باشد.در همین خصوص محمد اسماعیل کوثری نماینده تهران در خانه ملت در گفتگو با خبرنگار رسالت در تشریح جلسه دیروز مجلس گفت: دلایل متعددی باعث شد تا حسینی بتواند دوباره از مجلس رای اعتماد بگیرد. وی با اشاره به گمانه زنی ها مبنی بر موافقت مجلس با استیضاح حسینی تا پیش از جلسه گفت: با آغاز جلسه و شروع نطق های مخالفین و موافقین فضای مجلس به تدریج همراه وزیر اقتصاد شد.
کوثری با بیان اینکه موافقین استیضاح در نطق ها ی خود
استدلالهای قوی نداشتند افزود: در عوض صحبت های مخالفین و همچنین دفاع رئیس مجلس و همچنین سخنان رئیس جمهور و خود وزیر اقتصاد از انسجام بالایی برخوردار بود و همین نیز منجر به آن شد تا از تعداد موافقین استیضاح کاسته شود.
وی همچنین اظهارات دادستان کل کشور را در خصوص اختلاس اخیر در موضوع استیضاح موثر دانست و با اشاره به اینکه نمایندگان با اشراف کامل دوباره به وزیر اقتصاد رای اعتماد دادند خاطرنشان ساخت: امیدواریم همانگونهکه وزیر اقتصاد در مجلس قول داد بتواند در دوران مسئولیتش این اتفاقات را جبران سازد.
جواد آرین منش نماینده مردم مشهد در خانه ملت نیز در تشریح جلسه استیضاح وزیر اقتصاد مهمترین دلیل را در پیشنهاد رئیس مجلس مبنی بر اعتماد مشروط نمایندگان به آقای حسینی دانست.جواد آرین منش در گفتگو با خبرنگار رسالت با بیان اینکه اتفاقی که در شبکه بانکی کشور رخ داد یک اتفاق تاسف بار و غیر قابل گذشت بود استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس را نشانه ای از جدیت نظام در برخورد با پرونده مفاسد اقتصادی دانست و گفت : هیچ مسئولی نمی تواند از پاسخگویی در برابر مردم شانه خالی کند.
آرین منش با اشاره به جلسه دیروز مجلس چند موضوع را عامل اصلی اعتماد دوباره نمایندگان به حسینی دانست.
وی گفت: پیشنهاد رئیس مجلس مبنی بر اعتماد مشروط نمایندگان، عذرخواهی وزیر اقتصاد از مردم و قول وی برای جبران مافات از مهمترین دلایلی بود که باعث شد نمایندگان با استیضاح وزیر اقتصاد موافقت نکنند.
302
نظر شما