به گزارش خبرآنلاين، وي با تاکيد بر اينکه سوال از رئيس جمهور حق نميندگان است، ادامه داد: زمان بنيصدرهم بحث سوال از رئيس جمهور مطرح شد كه به استيضاح رسيدف اگر چه نميخواهم قياس كنم اما چرا سوال از رئييسجمهور را اينقدر بزرگ كرد؟ اگر قرار باشد نمايندگان به خاطر استفاده از حقوقشان، مورد سوال و فشار قرار بگيرند، يعني سلب حريت نمايندگان و مجلس.
وي با بيان اينكه حريت نمايندگان حتي نبايد با تطميعها و تهديدها مخدوش شود، گفت: گاهي نمايندگان را از سوي هيات رئيسه و دولت در رودربايستي قرار ميدهند كه بيايد و امضايتان را پس بگيرد كه كار غلطي است. بماند كه بحثهاي تهديد و تطميع هم ممكن است مطرح شود، كه من از آن سخن نمي گويم.
نماينده تهران از علي مطهري به عنوان يك نماينده ويژه سخن گفت كه از انتصابش به پدري بزرگ گرفته تا در فهم وظايفش به عنوان يك فرد مستقل قابل تقدير است. هرچند كه معتقدم او در برخي از موضع گيري هايش اشتباه كرده است. اما او همواره مصالح نظام را رعايت كرد و طرح سوال از رئيسجمهور را به تعويق انداخت.
او شجاعت مطهري را ستود و گفت: اونبايد مجلس را ترک کند و ما هم نبايد موافقت کنيم چون جر بزه نمايندگي و مجلس را ميگيرد. بايد فرهنگ عذرخواهي را در رئيس جمهور هم در قبال اشتباهاتش که در سوالات نمايندگان آمده، جا بياندازيم و جا دارد که از وزير اقتصاد به دليل عذرخواهي ديروزش تشکر کنيم.
/2929
نظر شما