فارس نوشت:

رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه در برنامه " دیروز ، امروز، فردا" درپاسخ به این سوال که آیا وزارت خارجه موضوع قطع درختان در باغ قهلک را پیگیری کرده است و آیا این موضوع در حوزه وظایف دستگاه دیپلماسی هست یا نه؟ اظهار داشت: موضوع اصلی که امروز شهردار تهران در حال پیگیری آن است، مربوط به قوانین کشور و شهر تهران در خصوص بحث حفظ محیط زیست است و اینکه این درختان چگونه خشک و قطع شده است باید توسط مراجع ذی صلاح رسیدگی دقیق شود و شهرداری تهران نیز موضوع را به قوه قضائیه ارسال کرده است تا مسائل رسیدگی شود.
مجری برنامه از او سؤال کرد: آیا وزارت امور خارجه 12 هزار و دویست و چهل و هشت متر مربع از یکی از باغ‌های خیابان پاسداران را به سفارت استرالیا داده است؟ که مهمانپرست جواب داد: من در جریان نیستم اما می‌توانم از تشریفات وزارت خارجه سؤال کنم تا ببینم که این ماجرا صحت دارد یا خیر، ولی بعید می‌دانم.
مهمان​پرست همچنین در پاسخ به این سوال که دادن تملک چنین باغ​هایی و یا اراضی در قواعد دیپلماتیک چه قاعده‌ای دارد، گفت: معمولا وقتی سفارتخانه‌ها در کشورهای مختلف فعالیت می‌کنند. برای تملک یک زمین باید بر اساس قوانین آن کشور عمل کنند و یا به صورت متقابل؛ یعنی دولت هر کشور زمینی را در اختیار کشور دیگر قرار دهد تا برای ساخت سفارت و یا منظوره‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
وی ادامه داد: معمولا در یک کشوری به سفارتخانه‌ ها زمینی را می دهند و متقابلا در کشور مقابل نیز زمینی به همان اندازه زمین می‌گیرند و اگر واگذار نکنند ما نیز واگذار نمی‌کنیم. در برخی کشورها نیز محدودیتی برای تملک و خرید زمین برای سفارتخانه ها وجود ندارد و لذا این گونه کارها معمولا متقابل است.
/2929
کد خبر 181918

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار