ایران جشن پیروزی جبهه‌ مقاومت بر رژیم صهیونیستی را اعلام کرد/ امشب، سراسر کشور

ایسنا نوشت: معاون امور استان‌ها، حقوقی و امور مجلس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: مردم عزیز و جوانان ایران اسلامی، پیروزی عملیات غرورآفرین جبهه‌ مقاومت و حماس بر علیه رژیم غاصب صهیونیستی را امشب در میادین اصلی شهرهای کشور جشن خواهند گرفت.

سیدمحسن محمودی ظهر امروز شنبه ۱۵ مهر ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به آیه هوالمنتقم و مکروا و مکر الله والله خیرالماکرین طی سخنانی بیان کرد: عملیات غرورآفرین جبهه‌ مقاومت و حماس بر علیه رژیم غاصب صهیونیستی خط بطلانی بر تمامی معادلات سیاسی مستکبران کشید و عزم و اراده ملت فلسطین بر آزادی قدس شریف را نشان داد.

معاون امور استان‌ها، حقوقی و امور مجلس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: وظیفه همه مسلمانان و آزادگان دنیا دفاع از فلسطین است و اسرائیل غاصب و کودک‌کش بداند هر گونه جنایت مرگ او را تسریع خواهد کرد.

محمودی عنوان کرد: از مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی استدعا داریم، امشب در مساجد سراسر کشور از خداوند قادر متعال این پیروزی مقتدرانه را شاکر بوده و برای پیروزی نهایی فلسطین و آزادی قدس شریف دست به دعا بردارند.

معاون امور استان‌ها، حقوقی و امور مجلس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور یادآور شد: همچنین مردم عزیز و جوانان ایران اسلامی این پیروزی را در میادین اصلی شهر های کشور جشن خواهند گرفت و مردم انقلابی تهران هم در مساجد محوری و میدان فلسطین جشن پیروزی برگزار خواهند کرد.

۲۱۹۲۱۹

کد خبر 1822022

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین