ضرب الاجل  ستاد انتخابات کشور به کاندیداهای انتخابات مجلس

ایسنا نوشت: سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ثبت نام نهایی داوطلبان نامزدی انتخابات نیز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و از ۲۷ مهرماه جاری تا سوم آبان ماه خواهد بود

محسن اسلامی امروز ۱۹ مهرماه در نشست فصلی "ایران قوی ۵" (فرمانداران و بخشداران استان کرمان) اظهار کرد: ۴۹ هزار نفر به صورت الکترونیکی پیش ثبت نام انتخابات را انجام دادند.

وی تاکید کرد: پیش ثبت نام فقط صحت‌سنجی مدارک است و مراجع مربوطه در مهلت یک ماهه پاسخ را اعلام کردند و عموم عدم تائیدها در این مرحله مربوط به مدرک تحصیلی بود و مغایرت داشت.

فرمان انتخاباتی ستاد انتخابات کشور به فرمانداران و بخشداران

اسلامی بیان کرد: حدود ۱۲ هزار نفر به این دلیل(ایرادات مربوط به مدرک) دچار مشکل شدند و اعتراضات اعلام شد و اکنون در مرحله بررسی اعتراضات است و همه موارد را براساس قانون جدید انتخابات داریم تجربه می‌کنیم و با همکاری فرمانداران و کارشناسان کار خوب جلو رفته و مشکلی نداریم.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور گفت: ستاد انتخابات مقام تشخیص صحت‌سنجی نیست و شش دستگاه مربوطه باید پاسخ بدهند.

وی اظهار کرد: ثبت نام نهایی داوطلبان نامزدی انتخابات نیز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و از ۲۷ مهرماه جاری تا سوم آبان ماه خواهد بود و اگر کسی در این مهلت ثبت نام نکرد، به معنی انصراف است و بعد از این مهلت امکان ثبت نام وجود ندارد.

27218

کد خبر 1823668

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین