واکنشهای مختلف سینماگران هرچند انتظار و امیدهایی را بیان می کنند. آنچه مسلم است تا روزی که شمقدری برنامههایش را اعلام نکند سینما در مرحله خوف و رجاست.
جمال شورجه دراین رابطه می گوید: «جواد شمقدری از میان گزینههایی که دکتر حسینی برای سمت معاونت سینمایی در نظر داشتند، یکی از بهترین افراد بود. او میتواند مناسبترین گزینه برای رسیدن حسینی به برنامههایی که در مجلس شورای اسلامی مطرح کرده بود، باشد.»
شورجه احتمال حذف شدن گروهی از سینماگران را در دوران مدیریت شمقدری امری بعید و دور از انتظار میداند و میگوید: «اگر برخی از سینماگران، خودشان، خودشان را حذف نکنند و پا پس نکشند، قطعاً از سینما حذف نخواهند
اماعلیرضا رئیسیان، رئیس کانون کارگردانان سینمای ایران میگوید: «باید ببینیم شمقدری در مورد وضعیت تولید فیلمهای سینمایی به لحاظ کمی و کیفی چه نگرشی دارد؟ حرفهای چهار سال گذشته او در مورد سینما چندان امیدوارکننده نبوده است و حالا باید ببینیم آیا قصد دارد رویکرد تازهای مطرح کند یا نه.»
از طرف دیگرعبدالله اسفندیاری، مدیر بخش سینمای معناگرای بنیاد سینمایی فارابی و تهیه کننده، در مورد حضور شمقدری در معاونت امور سینمایی به خبر میگوید: «یکی از مهمترین خواستههای سینماگران در این مدت آن است که سایه سنگین سیاست از سینما دور شود و سیاستزدگی از سر سینماگران دور شود. شمقدری در صحبتهای پیشین خود آرمانهای متعددی را در مورد سینما مطرح کرده بود که اگر بتواند آنها را اجرایی کند، در نهایت به سود سینما خواهد بود.»
متن کامل این گزارش را با این عنوان بازتاب انتصاب شمقدری در میان اهالی سینما بخوانید
نظر شما