قیمت گوشت به عنوان یکی از مهمترین مواد غذایی در بازار، تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار میگیرد. این عوامل شامل عوامل داخلی و خارجی هستند. عوامل داخلی شامل تقاضا و عرضه در بازار داخلی، هزینههای تولید و نگهداری دام، هزینههای حمل و نقل و هزینههای بستهبندی محصولات گوشتی هستند.
قیمت واقعی گوشت اعلام شد/ جزییات تغییر قیمت
عوامل خارجی شامل تقاضا و عرضه در بازار جهانی، تغییرات ارزش ارز، تغییرات قوانین و مقررات صادرات و واردات، شرایط آب و هوایی و بیماریهای دامی در سطح جهانی هستند. بنابراین، قیمت گوشت تحت تاثیر مستقیم این عوامل قرار میگیرد و تغییرات در هر یک از این عوامل میتواند تاثیر قابل توجهی بر قیمت گوشت داشته باشد.
قیمت انواع گوشت قرمز در چهارم آبان ۱۴۰۲ به شرح زیر است:
| نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (تومان) |
| راسته با استخوان گوسفندی |
۳۵۰,۰۰۰ |
| ران کامل ممتاز گوسفندی |
۴۴۰,۰۰۰ |
| کف دست گوسفندی با ماهیچه |
۳۸۵,۰۰۰ |
| ران پاک کرده گوساله |
۳۸۰,۰۰۰ |
| سر دست پاک کرده گوساله |
۲۹۰,۰۰۰ |
| گردن گوسفندی |
۲۹۰,۰۰۰ |
| قلوگاه گوساله |
۱۹۵,۰۰۰ |
| گردن گوساله |
۱۹۰,۰۰۰ |
| قلم گوساله |
۱۲۵,۰۰۰ |
| سردست گوسفندی |
۳۹۰,۰۰۰ |
| ماهیچه گوساله |
۳۸۰.۰۰۰ |
| دمبالیچه گوسفندی |
۲۸۰.۰۰۰ |
| نیم شقه سردست گوسفند |
۳۷۰.۰۰۰ |
| شقه لاشه گوسفندی |
۳۹۵,۰۰۰ |
| نیم شقه ران گوسفندی |
۴۲۵,۰۰۰ |
۲۳۳۲۲۰






نظر شما