بهره‌وری سازمانی از مزایای سیستم نظام پیشنهادات است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت: بهره‌وری سازمانی و صرفه‌جویی در مصرف منابع و کاهش هزینه‌ها از جمله مزایای یک نظام پیشنهادات خوب و پویا است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ منصور ستوده، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در مراسم تجلیل و تقدیر از برگزیدگان نظام پیشنهادات که با حضور معاونین و جمعی از مدیران و همکاران شرکت آب منطقه‌ای قزوین در محل سالن جلسات این شرکت برگزار شد، اظهارکرد: هدف از اجرای نظام پیشنهادات دریافت ایده‌ها، نوآوری و خلاقیت همکاران در حوزه‌های کاری تخصصی آن‌ها می‌باشد چرا که اعتقاد داریم خلاقیت و نوآوری نشان‌دهنده رشد و بالندگی هر سازمانی است.

او افزود: ما در نظام پیشنهادات همچنین به‌دنبال دریافت پیشنهادات خوب و قابل اجرا در جهت بهبود سطح رفاه کاری و زندگی پرسنل نیز هستیم.

ستوده بهره‌وری سازمانی و صرفه‌جویی در مصرف منابع و کاهش هزینه‌ها را از جمله مزایای یک نظام پیشنهادات خوب و پویا برشمرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین در پایان تصریح کرد: بر اساس شیوه‌نامه جدید نظام پیشنهادات، جدید بودن و مفید بودن از مشخصه‌ها و ویژگی‌های اصلی جهت پذیرش یک پیشنهاد به‌شمار می‌رود، لذا در ارائه یک پیشنهاد باید به‌دنبال بهبود در حوزه‌های کاری و یا ایجاد اثربخشی و صرفه‌جویی در سطح شرکت باشیم.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح سپاس و هدایای ارزنده از برگزیدگان نظام پیشنهادات و متولیان این نظام در شرکت آب منطقه‌ای قزوین تقدیر و تشکر به‌عمل آمد.

۴۶

کد خبر 1832870

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار