مسمومیت غذایی 8نفر براثر مصرف تن ماهی در بشاگرد

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مسمومیت گروهی 8 نفر براثر مصرف تن ماهی در شهرستان بشاگرد خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، «دکتر محمود حسین پور»، مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در تشریح جزئیات این خبر گفت: ساعت 22:26 دقیقه شب گذشته، 15 آبان‌ماه، با گزارش مسمومیت غذایی گروهی در یک شرکت در شهرستان بشاگرد، آمبولانس به محل اعزام شد.

وی افزود: طی این حادثه، 8نفر براثر مصرف تن ماهی دچار مسمومیت شده بودند.

دکتر حسین پور اضافه کرد: افراد مسموم شده به بقیه الله بشاگرد اعزام شدند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در ادامه نکاتی در مورد مصرف کنسرو تن ماهی ارائه کرد:

1ـ از مصرف کنسروهای بادکرده و زنگ زده خودداری نمایید.

2ـ از مصرف کنسروهایی که فاقد شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضا باشند خودداری کنید.

3ـ از مصرف کنسروهایی که تغییر رنگ و طعم و بو داده‌اند خودداری کنید.

4ـ از نگهداری قوطی کنسرو در یخچال و محیط‌های مرطوب خودداری کنید.

5ـ غذاهای کنسرو شده را قبل از مصرف 30 دقیقه بجوشانید.

این کار سم‌کشنده بوتولیسم را درون کنسرو از بین می‌برد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1834065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =