خبر مهم یک نماینده برای بازنشستگان/ یک توافق جدید برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

فارس نوشت:نماینده مردم رشت در مجلس از توافق دولت و مجلس برای ادغام دو صندوق بازنشستگی نفت و صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد.

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس و دولت در کارگروه مشترکی که برای هماهنگی و تصمیم‌گیری در خصوص همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و شاغلین تشکیل شده، تصمیم به ادغام دو صندوق بازنشستگی گرفتند.

وی افزود: مجلس و دولت در قالب این کارگروه توافق کردند تا صندوق بازنشستگی نفت و صندوق بازنشستگی کشوری در زمان اجرای برنامه هفتم توسعه با هم ادغام شوند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس، دولت را مکلف به ساماندهی صندوق‌های بازنشستگی کرده و در این راستا مقرر شده تا این دو صندوق بازنشستگی با هم ادغام شوند.

۲۳۳۲۲۰

کد خبر 1835506

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
    2 1
    بازنشستگان با این اخبار و وعده و وعید ها غیر اجرایی و بی تاثیر هنوزم سرکار هستند
  • ناشناس IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
    1 2
    سلام. عدالت اینجور یکسان سازی نیست. حقوق بازنشستگی کسی که ۴۰ سال تو صنعت پر خطر نفت زحمت کشیده و دچار انواع بیماری های شغلی شده نباید با کسی که ۳۰ سال تو یه اداره دولتی پشت میز نشسته رو مقایسه کرد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین