دولت به واحدهای نانوایی که در چرخه رقابت ناتوان باشند و بخواهند تغییر کاربری بدهند، تسهیلات میدهد.
عبددوست ـ معاون بازرگانی شرکت بازرگانی دولتی در مورد وضعیت نانواییهای کشور همزمان با اجرای هدفمندسازی یارانهها با اعلام این خبر عنوان کرد: طبق ماده شش قانون اجرای هدفمندسازی یارانهها که آییننامه آن تشکیل خواهد شد نانواییهایی که در بخش عرضه و پخت نان نتوانند رضایت مشتری را جلب کنند، برای تغییر کاربری تسهیلاتی دریافت خواهند کرد.
وی ادامه داد: تاکنون از تعطیلی نانواییها خبری نداریم و اخباری مبنی بر تعطیلی نانواییها به ما نرسیده، اما آنچه مسلم است اینکه با اجرای هدفمندسازی یارانهها و دادن حق انتخاب به مشتریان این پیشبینی را داریم که نانواییهایی که نتوانند کیفیت مورد انتظار مردم را تامین کنند، از چرخه تولید خارج شوند.
عبددوست ادامه داد: با اصلاح قیمتها، مردم دقیقا در جریان قیمتها قرار گرفتهاند، اما آن زمان که پرداخت یارانه مستقیم نبود و ما آرد را با نازلترین قیمت عرضه میکردیم، مردم نمیدانستند چه قیمت واقعی آرد و نان چقدر است، اما اکنون دیگر یارانه را مستقیم دریافت میکنند و میتوانند برای آن خودشان برنامهریزی کنند.
وی تصریح کرد: اگر نانواییها انتظارات مردم را اجابت نکنند، در طولانیمدت از چرخه خارج خواهند شد و امروز نانواییها با انتخاب آراد با کیفیت و مناسب و بهکارگیری نیروهای ماهر و همچنین استفاده از بهبوددهندهها به تولید و رقابت میپردازند.
معاون شرکت بازرگانی دولتی متذکر شد: در ارتباط با آموزش نانواییها بهسازی و نوسازی آنها نیز از طریق شرکت بازرگانی دولتی تسهیلاتی داده خواهد شد.
این مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان در مورد تعداد واحدهای نانوایی کشور در مقطع فعلی و تفاوت آن با مقطع قبل از اجرای هدفمندسازی یارانهها تنها به وجود 168 هزار واحد نانوایی در شرایط فعلی اشاره کرد.
/39/39
نظر شما