نماینده دسته فوق سنگین کشورمان در تمرینات عصر دیروز خودش با نشان دادن آمادگی قابل قبول خود لرزه بر اندام حریفان انداخت.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین؛ اعضای تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان کشورمان که به منظور شرکت در رقابتهای جهانی سال 2001 در دیزنی لند پاریس به سر می برند عصر دیروز یک مرحله تمرین گروهی را زیر نظر کوروش باقری سرمربی تیم ملی و جورج زالای مربی مجارستانی تیم پشت سر گذاشتند.
از نکات جالب تمرین ملی پوشان، آمادگی بسیار ایده آل وزنه برداران دسته فوق سنگین کشورمان بخصوص بهداد سلیمی بود که لرزه بر تن و اندام حریفان انداخت.
بهداد سلیمی قویترین مرد جهان در این تمرین توانست وزنه های 200 و 250 کیلوگرم را در حرکات یکضرب و دو ضرب به سادگی بالای سر برده و آمادگی روحی و جسمی خود را به رخ حریفان بکشد.
سجاد انوشیروانی دیگر نماینده دسته فوق سنکین کشورمان نیز تمرین نسبتا سنگینی را بصورت مشترک با بهداد سلیمی پیگیری کرد.
دو ملی پوش سنگین وزن کشورمان در حرکت پا " اسکات" تا 320 کیلوگرم پیش رفتند و کار به جایی رسید که هالتر برای اضافه کردن وزنه های جدید و بیشتر جایی نداشت و با توجه به همین موضوع کادر فنی تیم ملی برای مهار وزنه ها روی میله هالتر مجبور شد از چسب پارچه ای بجای قفل وزنه برداری استفاده کند.
قدرنمایی دو نماینده سنگین وزن ایران در حرکت پا "اسکات" که با سر و صدا و فریادهای ملی پوشان کشورمان همراه بود توجه تمامی حاضرین در سالن را به سوی آنان جلب کرده بود.
در هنگام تمرین بهداد سلیمی اکثر دوربین های حاضر در سالن دور او حلقه می زدند تا از تمرین سنگین وی تصاویری را تهیه کنند.
251 43

کد خبر 184198

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • من IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    8 3
    رقابتهای جهانی سال 2001 در دیزنی لند پاریس سال 2011 هستیم
  • shahram US ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    3 5
    2011 نه 2001
  • بدون نام US ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    15 4
    هر بار که خبرای مربوط به وزنه برداری پخش میشه یاد علی حسینی میوفتم. ای کاش ...
  • من و تو IR ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    10 1
    نظر شما با موفقيت ارسال شد اما تاییدش نمی کنیم تا دندت نرم شه
  • علی IR ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    7 3
    ماشااله پهلوان خدا قوت
  • GHESHM PH ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    9 1
    سال 2011 نه 2001
  • بدون نام PL ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    10 6
    واقعا خدا کنه پهلوان باشه و مثل بقیه دوپینگی نباشد انشاا...
  • پاورلیفتر US ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    9 3
    مرحوم حسین فتحیان پور 402 کیلو اسکات میرفت کسی نپرسید حالت چطوره ؟؟320 کیلو اسکات برای یه فوق سنگین وزن وزنه سنگینی حساب نمیشه این بندگان خدا چند سال دیگه که ورزشو گرفتن تازه عوارض دارو هایی که مصرف میکردن میاد سراغشون یکی از عوارض شایع وزنه بردارا دیابته که به علت مصرف داروی انسولین هست و علت مصرف این دارو هم اینه که ذخایر گلیکوژن بدنشونو زیاد کنندولطفا این نظرو تایید کنن تا یه سری جوون خیال نکنن همه چی تو وزنه زدنو تمرین خلاصه میشه
  • كامياب IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    1 1
    ايول با غيرت
  • بدون نام IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    2 0
    صحنه مسابقات جهانی با تمرینات کاملا متفاوت است. مطمئن باشید سلیمی کار سختی پیش رو دارد. برایش ارزوی موفقیت میکنم. جا دارد مطبوعات در این روزها یادی از قدیمی های وزنه برداری بکنن که سالهای دهه 60 در اوج کاستی ها و بی خبری ها با کمبود امکانات و با کمتر از نصف تمرینات کنونی وزنه های خوبی می زدند. امثال مرحوم رمضانعلی تیموری که خیلی از ماها برایش هورا کشیدیم و الان هیچ یادی از او امثال او نیست. و نیز مرحوم عباس طالبی.
  • بی نام IR ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
    2 0
    بچه های قویترین ایران اسکات را با 300 کیلو شروع می کردند اما حیف مردان اهنین برکزار نشد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین