به گزارش سامانه خبری سازمان بنادر و دریانوردی، معاون اداری و مالی این سازمان تصریح کرد: ما از همه بانکهای توسعه تعاون، ملت، صادرات و نیز بانک مسکن که اخیرا وارد این حوزه شده؛ راضی هستیم. پروژههای سرمایهگذاری ما نیز بتدریج در دست انجام است. اگر کسی هم در این میان، با مشکلی مواجه است؛ به من مراجعه کند تا پیگیری کنم.
امامی در پاسخ به این پرسش که «آیا سازمان بنادر و دریانوردی میتواند بر عملکرد بانکها تأثیر بگذارد؟»، گفت: بر عملکرد بانک که نه؛ اما با توجه به تفاهمنامهای که با بانکها داریم، مدت زمانی را برای مطالعات و مسایل اداری آنها تعیین کردهایم.
وی این مدت را 45 روز اعلام کرد و درباره دلیل طولانی شدن این روند تا حدود یکسال در برخی موارد، گفت: این مورد تا به حال به من منعکس نشده؛ اگر به ما مراجعه و مسایل را منعکس کنند، شخصا موضوع را پیگیری میکنم.
معاون اداری و مالی سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه اعلام کرد: با اتمام ساخت شناورهای مسافری از محل طرح وجوه ادارهشده، حدود 2000 مسافر-صندلی به ظرفیت ناوگان دریایی کشور افزوده خواهد شد.
وی افزود: از مجموع 480 میلیارد تومان سرمایهگذاری انجامشده در حوزه ساخت شناور، سازمان بنادر و دریانوردی تاکنون، بیش از 320 میلیارد تومان تسهیلات را از طریق بانکهای عامل در اختیار متقاضیان ساخت شناور در داخل قرار داده است.
معاون اداری و مالی سازمان بنادر و دریانوردی همچنین با اشاره به افتتاح دو شناور آتشخوار و مسافری گفت: این شناورها از محل طرح وجوه ادارهشده سازمان بنادر و دریانوردی و توسط سازندگان داخلی ساخته شدهاند.
به گفته وی، این شناورها شامل یک فروند کشتی آتشنشان و یک فروند کشتی مسافربری 57 نفره است که ساخت کشتی مسافری توسط شرکت تعاونی مدکندالوی قشم و همراه با انتقال تکنولوژی از خارج به داخل کشور بوده است.
/3131
نظر شما