در اتفاقی کم نظیر، نماینده دسته 85 کیلوگرم کشور بلاروس به مدال طلای دسته 85 کیلوگرم مسابقات جهانی پاریس دست یافت.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین؛ رقابتهای گروه B دسته 85 کیلوگرم امروز برگزار شد که طی آن آندری ریباکو نماینده کشور بلاروس و رکوردار جکضرب و مجموع جهان با مهار وزنه 178 کیلوگرم در جایگاه نخست این گروه قرار گرفت تا منتظر رقابت 11 وزنه بردار گروه A گردد.
رقابتهای گروه A دسته 85 کیلوگرم هدر حرکت یکضرب دقایقی پیش به اتمام رسید که هیچ کدام از وزنه برداران شرکت کننده نتوانستند به رکورد 178 کیلوگرمی ریباکو دست یابند و بدین ترتیب در اتفاقی کم نظیر نماینده گروه B مسابقات به مدال طلای یکضرب مسابات دست یافت.
در گروه A زیلنسکی از لهستان با مهار وزنه 174 کیلوگرم دوم شد و رستمی از کشورمان نیز با مهار وزنه 173 کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.
251 41

کد مطلب 184438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آرمین IR ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    30 0
    میبخشید! رکورد دار جکضرب؟! اگه با جک بود که دو تن وزنه هم خیالی نبود :)

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین