اظهار رضایت وزیر اقتصاد از قیمت ارز/ بحمدالله وضعیت با ثباتی در بازار ارز داریم

ایسنا نوشت:سید احسان خاندوزی اظهار کرد: تمام متغیرهایی که دولت می‌تواند به لحاظ سیاسی در طرف مدیریت تقاضای ارز، تحریک عرضه ارز و انتظارات از جهت دیپلماسی خارجی کنترل کند حاکی از این است که بحمدالله وضعیت با ثباتی در بازار ارز وجود دارد.

وزیر اقتصاد گفت: دولت در بخش عرضه و تقاضای بازار ارز و دیپلماسی خارجی مدیریت دارد که باعث شده قیمت ارز به ثبات برسد.

سید احسان خاندوزی اظهار کرد: تمام متغیرهایی که دولت می‌تواند به لحاظ سیاسی در طرف مدیریت تقاضای ارز، تحریک عرضه ارز و انتظارات از جهت دیپلماسی خارجی کنترل کند حاکی از این است که بحمدالله وضعیت با ثباتی در بازار ارز وجود دارد.

وی در حاشیه همایش اقتصاد ایران، اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌ها گفت: فردا رئیس کل بانک مرکزی با حضور در این همایش جزئیات کاملی را درخصوص مدیریت بازار ارز تشریح می‌کنند.

۲۱۷

کد خبر 1847403

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین