ایسنا نوشت:

معاون عتبات و عاليات سازمان پزشكي حج و زيارت جمعيت هلال احمر ايران با بيان اينكه حال عمومي مصدومان انفجار روز گذشته مساعد گزارش شده است از زائران خواست كه به صورت انفرادي و آزاد به كشور عراق سفر نكنند.
 
دكتر علي حيدري‌ با بيان اينكه در ساعت چهارده روز گذشته بمب دست‌سازي در ايستگاه محل توقف اتوبوس حامل زائران ايراني منفجر شد، گفت: در اثر اين انفجار 12 تن از زائران ايراني كه از شهر چمستان واقع در شهرستان نور به عراق سفر كرده بودند، دچار آسيب شدند.
 
وي با بيان اينكه هشت تن از زائران ايراني به صورت سرپايي درمان شدند افزود: چهار زائر ايراني به نام‌هاي خديجه محمدي (40 ساله)، صغري محمدي(38 ساله)، ‌صغري شعبان‌پور(35ساله) و طاهر راشدي (40ساله) بر اثر شدت جراحان وارده به بيمارستاني در بغداد منتقل شدند.
 
به گفته حيدري حال عمومي مصدومان اين انفجار مساعد گزارش شده است.
 
معاون عتبات و عاليات سازمان پزشكي حج و زيارت جمعيت هلال احمر ايران با بيان اينكه متاسفانه اين كاروان به صورت انفرادي و آزاد راهي كشور عراق شده است به ايسنا گفت: تردد انفرادي و آزاد به كشور عراق داراي مشكلات متعددي است بگونه‌اي كه افراد و كاروان‌هايي كه به صورت آزاد اقدام به سفر به عراق مي‌كنند از پوشش امنيتي برخوردار نيستند.
 
به گفته وي كاروان‌هايي كه از طريق شركت شمسا و سازمان حج و زيارت به عراق اعزام مي‌شوند داراي نيروهايي براي اسكورت كاروان است.
 
وي افزود: افرادي كه به صورت آزاد اقدام به تردد در عراق مي‌كنند از هيچ گونه پوشش بيمه‌اي برخوردار نيستند و در صورت بروز مشكلي تمامي هزينه‌هاي درمان بر عهده خود افراد قرار دارد.
 
 4545
 
 
کد خبر 184942

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین