مرضیه دستجردی امروز روایت دیگری از بیماران رها شده در بیابانهای اطراف تهران را بازگو کرد. با این روایت، این بیمار، درمان شده بود و خانه ای در میدان شوش دارد

وزیر بهداشت، هنوز هم در معرض پرسشهایی برای رها کردن بیماران در حاشیه شهر است. با وجودی که مرضیه وحید دستجردی، بارها درباره حادثه رهاسازی بیماران متعدد در زمینهای کشاورزی اطراف پایتخت توضیح داده، ولی هر بار، پاسخ وی، متفاوت از گذشته بوده است.
این بار وزیر بهداشت می گوید بیماری که در بیابان رها شده، روند درمانش، کامل بوده و بخشی از هزینه درمان را نیز پرداخت کرده و پس از آن به خانه خود در میدان شوش تهران، رفته است و البته او نمی داند چطور این بیمار از بیابانهای اطراف تهران، سردرآورده است.
این وزیر، امروز نیز در مقابل دو هزار جوان ایرانی شرکت کننده در اجلاس وحدت و انسجام ملی جوان ایرانی، در مقابل این پرسش که چرا بیماران را در بیابان رها کرده اند، گفت: "من نمی‌دانم چرا این بیمار ترخیص شده ساعت 10 صبح، به صورت غیرقانونی توسط افرادی که هیچ مسئولیتی نداشتند یعنی راننده، خدمه و یک مدیر اورژانس در بیابان‌های اطراف تهران توسط چند نفر منتقل می‌شود و در کنار وی پتویی با آرم بیمارستان امام خمینی، سرنسخه بیمارستان که نشان می‌داد او ترخیص شده و داروهایی را باید تهیه کند و نیز رادیوگرافی بیمارستان بوده است."

او همچنین گفت: "نمی دانم چطور خبرنگاری به طور اتفاقی و فی سبیل الله پیدا می‌شود و عکسی را می‌گیرد و باز هم فی سبیل الله آن را به سایتها و روزنامه‌ها می‌دهد.؟!"

وزیر بهداشت درباره روند درمان این بیمار گفت: "مطلب را به طور کامل برای شما بازگو می‌کنم و قضاوت را به عهده شما جوانان می‌گذارم. چندی پیش یک آقایی که معتاد تزریقی بود به بیمارستان امام خمینی (ره) مراجعه می‌کند و در آنجا بستری می‌شود. این بیمار بارها و بارها به بیمارستان امام مراجعه کرده و تحت درمان قرار گرفته بود. چنانچه احتمال می‌رود در حال حاضر نیز در بیمارستان باشد. آنطور که من چند وقت پیش عکس‌های او را دیدم کرم از بدن این بیمار بیرون می‌آید ولی پرستاران با نهایت دلسوزی او را درمان می‌کردند هرچند احتمال ابتلای آنها به ایدز و انواع هپاتیت می‌رفت. حدود 250 هزار تومان هزینه درمان او شده بود که فرد معتاد تنها50 هزار تومان را پرداخت کرد، اما بیمارستان او را بدون دریافت هزینه‌ای بیشتر مرخص کرد."

وزیر بهداشت در ادامه گفت: "وقتی به ما اطلاع دادند که این بیمار در بیابان رها شده است یک هفته قبل از این بود که این عکس از رسانه‌ها منتشر شود و ما در همان یک هفته قبل وقتی جریان را متوجه شدیم به بیمارستان فیروزآبادی که این معتاد به آنجا برده شده بود مراجعه کردیم. مسئولین بیمارستان گفتند همه کارهای درمانی این بیمار در بیمارستان امام انجام شده بود و ما او را به منزل فرستادیم که در آنجا من پرسیدم مگر او منزل هم داشت؟ مسئولین بیمارستان گفتند خانه او در میدان شوش است."
 

بخش ایدز بیمارستان امام خمینی، مامن معتادان است
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش، با توضیح درباره بخش ایدز بیمارستان امام خمینی تهران، این بخش را مامن معتادان، توصیف کرد: "این بیمارستان بخشی مربوط به بیماران ایدزی دارد و همه بیماران HIV مثبت را تحت درمان قرار می‌دهد. این بخش هم اکنون مامن معتادان تزریقی شده است به طوری که من هرگاه به این بیمارستان سرزده‌ام حداقل یکی دو معتاد تزریقی را در بخش اورژانس دیده‌ام."

وحید دستجردی، شرایط بیماران بستری در این بخش را چنین توصیف کرد: "وضع این بیماران به این صورت است که معتادین تزریقی ابتدا مواد را به رگ دست خود تزریق می‌کنند و پس از مدتی که رگ‌ها دیگر کشش پذیرش مواد را از دست می‌دهند این معتادین مواد را به کشاله ران خود تزریق می‌کنند پس از مدتی کشاله ران هم شرایطی مانند دست پیدا می کند و متاسفانه پس از مدتی آنها مواد را به شریان اصلی کشاله ران خود اضافه می‌کنند که پس از مدتی این عمل یک توده عفونی نسبتا بزرگ در این قسمت از بدن آنها ایجاد می‌کند."
به گفته وزیر بهداشت بسیاری از معتادانی که به بیمارستان امام مراجعه می‌کنند در همین وضع هستند و بیماری که به عنوان بیمار رها شده در بیابان‌های اطراف تهران مطرح شد نیز همین حالت را داشت.

وزیر بهداشت تاکید کرد خدمتی که معتادان تزریق از بیمارستان امام می‌گیرند بیشتر از مردم عادی است. با این وجود، وی باز هم ضمن بی اطلاعی از دلیل رهاسازی بیماران دیگر در حاشیه تهران، گفت: " من نمی‌دانم در نظام سلامت چه مشکلی وجود دارد که کم لطفی‌هایی از این دست در حق وزارت بهداشت انجام می‌شود. پس از آن هم اتفاقاتی از این دست به صورت سریالی رخ داد مثلا شنبه هفته گذشته در یک روزنامه صبح اعلام شد بیماری در شهرری رها شده است که بازهم ما اطلاع داریم این بیمار کارهای درمانی‌اش انجام شده و برگه ترخیص او توسط برادرش امضاء شده بود."

درباره رها سازی بیماران در بیابان، بارها و بارها، مسئولان اظهار نظر کرده اند. از جمله معاون اول رئیس جمهور در یکی از سخنانش، درباره توطئه علیه وزارت بهداشت با رها سازی این بیماران، سخن گفت. با این وجود، دو شب پیش، برنامه 20 و 30 با پخش گزارشی، از رهاسازی بیماری جدید در خیابانها خبر داد. بنابراین گزارش، از این بیمار بدون سرپرست، پس از رها شدن توسط برادرش، در بیمارستان امام خمینی نگهداری می شود، هر چند بنا به تشخیص پزشک، این زن، نیاز به مراقبتهای پزشکی و بهداشتی ندارد.
47/233
 

کد خبر 185026

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    6 2
    رسیدگی به همه بیماران با هر وضعی وظیفه وزارت بهداشت و بیمارستان هاست ، کسی که مثلا برای عمل زیبایی بینی به بیمارستان مراجعه می کنید با معتاد تزریقی که بدنش کرم زده هیچ تفاوتی ندارد و باید درمان شود
  • بدون نام IR ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    2 1
    "وقتی این بیمار در بیابان رها شد یک هفته قبل از رسانه ای شدن عکسها بوده." یعنی چی؟؟؟ بالاخره شما اول فهمیدید و خودتون عکس گرفتید یا اینکه یک خبرنگار فی سبیل الله؟ شاید این خبرنگار فی سبیل الله جزو یک باندی است که شما می شناسید و قصد اخاذی داشته؟؟ خلاصه موضوع پیچیده تر شد.