علیرضا معزی: حرف روحانی این است که برای اقلیت حاکم، رأی ندادن اکثریت، نه تهدید که فرصتی برای بقاست

علیرضا معزی با اشاره به جملاتی از حسن روحانی درباره ضرورت مشارکت در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ نوشت: رأی ندادن نیز به مانند رأی دادن، یک کنش سیاسی با پیامدهای چندساحتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور پیشین با اشاره به اظهارات اخیر حسن روحانی درباره انتخابات اسفند ۱۴۰۲، نوشت:

در بیانات رهبر انقلاب بدیل انتخابات، دیکتاتوری و ناامنی عنوان شد؛ روحانی هم در ماه‌های گذشته بارها عبور از دوگانه خانه و خیابان را مطرح کرده و از آزمودن دوباره انتخابات گفته. این گزاره‌ها می‌تواند نقطهٔ همگرایی میاندارانی باشد که هنوز دغدغه مشروعیت و مشارکت را دارند.

رأی ندادن نیز به مانند رأی دادن، یک کنش سیاسی با پیامدهای چندساحتی است؛ گاهی می‌تواند کنشی معنادار، اعتراضی و فعال باشد و گاه کنشی از سر انفعالی یا حتی کم‌اثر. حرف روحانی این است که برای اقلیت حاکم، رأی ندادنِ اکثریت، نه تهدید که فرصتی برای بقاست و نمی‌تواند کنشی مؤثر باشد.

روحانی: گاهی رأی ندادن در انتخابات نوعی رأی دادن است /اقلیت حاکم می‌خواهد انتخابات حداقلی باشد

منظور روحانی این است اگر شرکت نکنید و به ما رای ندهید مخالفین ما رای می‌آورند/آرای اصلاح‌طلبان چراغ چشمک زن است، برخی انتخاباتها روشن است و برخی خاموش

از فرمان انتخاباتی رهبری تا دعوت به مشارکت حسن روحانی /چه کسانی از انتخابات حداقلی سود می برند؟

علیرضا معزی؛ حرف روحانی این است که برای اقلیت حاکم، رأی ندادن اکثریت، نه تهدید که فرصتی برای بقاست

۲۷۲۱۸

کد خبر 1852718

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین