۰ نفر
۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۲

روزنامه جام‌جم نوشت:

در حالی که هنوز خبرهای مربوط به دادگاه آمنه بهرامی دختری که قربانی اسیدپاشی خواستگار کینه توز خود شد و زیبایی و بینایی خود را برای همیشه از دست داد به پایان نرسیده، خبر می رسد یک زن جوان دیگر البته این بار در کرمانشاه به سرنوشتی مشابه دچار شده است. این بار هم یک جوان خواستگار وقتی با پاسخ منفی زن جوان مطلقه کرمانشاهی برای ازدواج رو‌به‌رو شد، با اسیدپاشی از وی انتقام گرفت.
رسیدگی به این پرونده شامگاه اول مهر امسال در پی تماس مردمی مبنی بر اسیدپاشی در خیابان رودکی کرمانشاه در دستورکار ماموران پلیس امنیت قرار گرفت. ماموران با اعزام به محل در تحقیق از همسایه‌ها متوجه شدند فرد نقابداری به زن جوان حمله‌ور شده و پس از اسیدپاشی فرار کرده است. پس از حادثه نیز یک مرد جوان به زن مصدوم نزدیک شده و با ادعای این که شوهر اوست وی را به بیمارستان منتقل کرده است.
با شروع تحقیقات در این زمینه ساعاتی بعد یکی از مسوولان بیمارستانی در کرمانشاه با مرکز پلیس تماس گرفت و خبر داد مرد غریبه‌ای، زنی را که مورد اسیدپاشی قرار گرفته به بیمارستان آورده و آنها به وی مظنون و مانع خروج او از بیمارستان شده‌اند. در پی این تماس، ماموران مرد جوان را دستگیر و به مرکز پلیس منتقل کردند. مرد جوان خود را همسر زن مصدوم معرفی و عنوان کرد نمی‌داند چه کسی به صورت همسرش اسید پاشیده است.


متهم، خواستگار شاکی بود
در مرحله بعدی تحقیقات، خانواده زن آسیب‌دیده شناسایی و به پلیس اطلاعات ـ امنیت استان کرمانشاه احضار شدند. آنها گفتند مرد متهم، شوهر دخترشان نبوده و فقط چند بار به خواستگاری او آمده است.
با به دست آمدن این اطلاعات، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد و با دستور قضایی بازپرس شیرزادی، رئیس شعبه 9 دادسرای کرمانشاه، تحقیقات وی‍ژه‌ای از متهم آغاز شد.این در حالی بود که مسوولان بیمارستان اعلام کردند زن جوان به شدت آسیب دیده و احتمال کورشدن وی وجود دارد.


آخرین ملاقات شاکی با متهم
در ادامه تحقیقات معلوم شد مرد 23 ساله‌ای خواستگار زن آسیب‌دیده بوده و از وی پاسخ منفی شنیده است و شب حادثه نیز در تماس با زن جوان از او خواسته تا برای آخرین بار با او ملاقات کند. در جریان این ملاقات هم زن جوان به درخواست ازدواج او پاسخ منفی داده و خواسته است برایش مزاحمت ایجاد نکند. در این هنگام وقتی آنها از هم دور شده‌اند فرد نقابداری بلافاصله به او حمله کرده و پس از اسیدپاشی متواری می‌شود. با توجه به این که متهم همچنان اسیدپاشی را انکار می‌کرد، سرانجام اوایل آبان‌ماه در ادامه بازجویی‌های پلیسی مدعی شد با اجیر کردن یکی از دوستانش، نقشه اسیدپاشی را عملی کرده است.


اعتراف به اجیر کردن اسیدپاش
متهم در اظهاراتش به پلیس گفت: زن جوان ـ مصدوم حادثه ـ دختر یکی از همسایه‌های قدیمی‌مان بود. 2 ماه پیش از حادثه متوجه شدم او از شوهر معتادش جدا شده و همراه دختر 9 ساله خود با پدر و مادرش زندگی می‌کند. ابتدا در خیابان برای این زن ایجاد مزاحمت می‌کردم تا این که تصمیم به ازدواج با وی گرفتم. وی اضافه کرد: زن جوان و خانواده‌اش و حتی خانواده خودم راضی به این وصلت نبودند و هر بار از آنها پاسخ منفی می‌شنیدم. بنابراین برای انتقام گرفتن از زن جوان، از یکی از دوستانم خواستم با تهیه اسید، به محل قرار من با زن جوان بیاید و با اسید به وی حمله‌ور شود.
در پی اعتراف متهم، نقابدار اسیدپاش نیز چند روز پیش دستگیر شد.متهم با انتقال به مرکز پلیس به اسیدپاشی اعتراف کرد و گفت: از سوی جوان خواستگار اجیر شده است.
بنابر این گزارش، 2 متهم پرونده با قرار قانونی از سوی بازپرس شیرزادی، رئیس شعبه 9 دادسرای کرمانشاه روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی از آنها ادامه دارد.
45282

کد خبر 185685

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    11 4
    مجازات ان 1ماه در اطاق پرا زعقرب و سپس اعدام خلاص
  • بدون نام IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    10 3
    هر دو آنها را باید اعدام کنید .
  • فرهاد IR ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    17 1
    اگه خانم آمنه بهرامی اسید پاش را عفو نمیکردند و دلسوزی بیجا نسبت به این جانی انجام نمیدادند شاید یه درس عبرت کوچکی برای بقیه میشد ولی متاسفانه میبینیم که باز هم این جنایت ادامه داره به نظر من دستگاه قضائی باید اشد مجازات را برای این افراد در نظر بگیرد
  • afy IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    15 2
    تورو خدا اشد مجازات ( اعدام ) رو براشون در نظر بگیرین . خیلی عادلانه است .کی این قضایا تمام شدنی است ؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    12 1
    وقتی آمنه گذشت می کنه معلومه بازم پیش میاد.
  • امير خان IR ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    9 0
    بيا بابا جان تو هم براي رضاي خدا اين جوونكو ببخش ويه پولي چيزي بگير بزن به زخمت وگرنه همين مردم دلرحم وخبرنگاراي هزار تومني مجبورت ميكنن يارو رو ببخشي اونم بدون گرفتن پول .تازه اگه بهش بدهكارت نكنن!
  • بدون نام IR ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    11 3
    من از معدود مخالفان رضایت آمنه بودم و اینجا هم نظر دادم.....عزیزان من ...این جانیان را نباید بخشید...اینها باید برای عبرت دیگران مجازات شوند....
  • بدون نام IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    11 0
    تو این مملکت چه خبره؟! خانم از شوهر معتاد جدا شده، گیره اسید پاش افتاده.
  • بدون نام IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    12 0
    . . . . تا زماني كه .............. . . بخشش مجرمان در ايران ادامه داشته باشد... . .اين وضعيت نيز ادامه خواهد داشت... .
  • فریبا IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    11 3
    حالا هی بیاین بگین آمنه کار خوبی کرد که بخشید!!!!
  • م.دوست IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    7 3
    به نظرم اگر براي حل مشكلات ازدواج جوانان و بهبود وضعيت اقتصادي و در نتيجه فرهنگيشان چاره اي مي انديشيديم شايد اكنون با اينگونه جنايات فجيع و حوادث ميدان كاج و خيابان شريعتي مواجه نمي شديم ...
  • سام IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    8 3
    شايد اگر آمنه گذشت نمیکرد این اتفاق نمي افتاد
  • بدون نام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    7 1
    اگر چشم چند تا از این جانی ها هارو کور میکردند این اتفاق ها نمی افتاد اگر آمنه قصاص میکرد وپشیمونش نمیکردند.............. حالا باز بگویید این جانی ها برای خودشون راست راست بگردندو قصاص نشوند،واسه چند نفر حکم اعدام بریدید که خیلی خوب بود
  • بدون نام IR ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    13 1
    کاش مجازات سنگین تری داشتن! کاش آمنه بعد از اون همه دوندگی بخشش نمی کرد! خودشم میدونست داره برای آمنه های دیگه قصاص میکنه، اما وقتی بخشید هیچی عوض نشد! نه اون جانی وحشی ای که آمنه رو به اون روز انداخت پشیمون شد نه این جانی هایی که در راه بودن!
  • SANAZ IR ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
    9 1
    واقعا برای امنه بهرامی متاسفم.چطورحیوانی مثل مجیدموحدی روبخشید.این خانم بااین کارش امنیت راازتمام دختران ایرانی گرفت واین جرات رابه دیگران هم داد.پس از بخشش امنه اماراسیدپاشی درایران به شدت بالارفت.ایاامنه جوابگوهست؟هیهنامه های محبت امیزمردم به ای خانم میتونه چشمهاوزیباهیشوبهش برگردونه!خانم بهرامی کی میدونه تودل توچی میگذره.اشتباه کردی اشتباه
  • بی نام IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۱
    5 0
    فقط باید اعدام شوند وهیچ گونه بخششی نباید در مورد ابن افراد انجام داد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین