به گزارش خبرآنلاين، ابوالقاسم شیرازی رییس اتحادیه کشوری پوشاک در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه مد و مانتو با اعلام این مطلب اظهار داشت: ورود کالای قاچاق، نامناسب بودن تبلیغات و عدم برند سازی به شدت پوشاک ایران را تحت تاثیر هجمه های فرهنگی قرار داده است.
وی گفت: در شرایط فعلی نبود سه مولفه مذکور موجب شده تا صنعت پوشاک ایران با چالش های جدی مواجه شود به همین دلیل لازم است تا با حمایت مسئولان دولتی رونق به این صنعت بازگردد.
شیرازی با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه مد و مانتو افزود: در حال حاضر حلقه ارتباطی میان طراحان و تولیدکنندگان لباس ایرانی مفقود است اما قصد داریم با حمایت از حضور تولیدکنندگان در چنین نمایشگاه هایی مانع هجمه فرهنگی در این عرصه شویم.
این فعال صنفی با تاکید بر ضرورت ساماندهی مد و لباس در ایران تصریح کرد: اتحادیه کشوری پوشاک بیش از 100 واحد تولیدی برتر پوشاک را برای حضور در نمایشگاه مد و مانتو معرفی کرده و بیش از 150 طرح جدید برای حضور در این نمایشگاه از سوی طراحان و تولیدکنندگان ارائه شده است.
رییس اتحادیه کشوری پوشاک خاطرنشان کرد: از میان 55 طرح طراحان و 55 طرح تولیدکنندگان به عنوان آثار برتر برگزیده شد و به ثبت رسید.
/39/39
نظر شما