بارش سنگین برف در محورهای کوهستانی همدان

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان همدان گفت: بارش سنگین برف در محورهای جنوبی و کوهستانی همدان همچنان ادامه دارد، در 24 ساعت گذشته 250‪0 کیلومتر برف روبی و نمک پاشی انجام گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، مهرداد آهکی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده استان با اعلام این خبر افزود: بارش برف وباران از ساعات ابتدای روز شنبه 7 بهمن ماه در سطح راه‌های استان همدان شروع شده و همچنان نیز ادامه دارد و شهرستان‌های ملایر، تویسرکان و نهاوند بیشترین بارش برف را در طی 24 ساعته گذشته داشته‌اند.

وی اضافه کرد: تمامی عوامل راهداری در آمادگی کامل قرار دارند و هم اکنون مشغول بازگشایی محورهای برف‌گیر استان هستند.

آهکی از تمامی هم‌استانی‌ها و هم‌وطنان درخواست کرد از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و در صورت اجبار به سفر حتماً از به‌همراه داشتن زنجیرچرخ، تجهیزات زمستانی، پربودن باک خودرو، سالم بودن سیستم گرمایشی و برف پاک کن اتومبیل خود مطمئن شوند.

وی گفت: هم اکنون همه محورهای استان همدان به‌جز محور کوهستانی گنجنامه- تویسرکان باز و تردد به آرامی در حال انجام است و طبق پیش بینی سازمان هواشناسی این روند تا پایان روز یکشنبه در استان همدان ادامه خواهد داشت.

46

کد خبر 1865796

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار