دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت که مصاحبه جوانفکر با روزنامه توقیف شده اعتماد و حوادث روزنامه ایران نمایانگر پیوند گروه انحرافی با جریان فتنه است.

به گزارش خبرآنلاین،محمدرضا باهنر صبح امروز در نشستی با اصحاب رسانه در محل دفتر جامعه اسلامی مهندسین به سوال خبرنگاران پاسخ داد.پاسخ هایی که بخش هایی آن، تکرار اظهارات گذشته بود و برخی هم موضع گیری جدید دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و عضو  کمیته وحدت   اصولگرایان درباره جریان انحرافی، حضور اصلاح طلبان در انتخابات، فعالیت حامیان دولت در انتخابات و حضور جبهه پایداری در انتخابات.
او که معتقد است « ترکیب 8+7 با حضور جامعتین بهتر از ترکیب 6+5 در دوره گذشته است، درپاسخ به سوالی درباره  این ترکیب، افزود: این ترکیب یک حزب نیست، بلکه ممکن است اختلاف نظرهایی با هم داشته باشند و حتی نقدهایی به هم داشته باشند اما برای کار جمعی باید از مواضع بعضا تنازل کرد تا همکاری‌ها ادامه یابد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: وحدت در ترکیب 8+7 یک وحدت هندسی و ریاضی بلکه یک همکاری در مشترکات است و مهم این است که افرادی که در تعریف اصولگرایی می‌گنجند، دور هم کار کنند.
باهنر با بیان اینکه وحدت صد درصدی هیچگاه اتفاق نمی‌افتد، افزود: تلاش ما این است که وحدت تا حد امکان ایجاد شود و تاکید می‌کنیم که درب جبهه متحد اصولگرایی به روی همه طیف‌های اصولگرا باز است.
  درخواست از جبهه پایداری برای رسانه ای نکردن اختلافات بین اصولگرایان  موضوعی بود که باهنر دو بار در لابلای پرسش و پاسخش  بدان اشاره کرد و تلاش کرد با لحنی  امیدوارانه و نگاهی مثبت به سوالات درباره جبهه پایداری پاسخ دهد. انجا که در پاسخ به پرسشی درباره  پیش بینی اش از حضور جبهه پایداری در انتخابات گفت:«جبهه پایداری اعلام کرده که لیست مستقل نمی‌دهد و شفاف‌ترین موضع‌گیری را آقای حسینیان انجام داد که گفته اگر اصلاح‌طلبان وارد صحنه نشوند ‌ما متحد می‌شویم ولی اگر نباشند رقابت می‌کنیم. »
 اهم سخنان باهنر را در ادامه به نقل از فارس بخوانید:
  • ما پذیرفته‌ایم که اگر کسی به بایدها و نبایدهای منشور اصولگرایی معتقد باشد، در دایره اصولگرایی است؛ هر چند درجات اصولگرایی متفاوت است اما مانع همکاری نیست.
  • ( در پاسخ سؤالی مبنی بر اینکه برخی اعضای جبهه پایداری عدم شکل‌گیری وحدت را تهمت‌هایی که برخی اعضای جبهه متحد طرح کرده‌اند دانسته‌اند) پس از برخی ماجراها در خصوص آقای رئیس جمهور، خیل عظیمی از افرادی که خواهان ادامه گفتمان بودند، همت کردند مجموعه‌ها را دور هم جمع کنند.
  • جبهه پایداری در این ماجرا کمک بسیار خوبی کرد تا نیروهای انقلاب و جوانان حزب‌اللهی پراکنده نشوند و من هم قبلا گفتم که دو جریان فتنه و انحراف در داخل کشور است و ما باید مواضع خود را در مقابل این دو جریان شفاف بیان کنیم.
  • هر چند اختلاف نظرهایی وجود دارد اما خواهش ما این است که دوستان جبهه پایداری نیز به جلسات بیایند و با هم کار کنیم و بسیاری از حرف‌ها و نقدها رسانه‌ای نشود. در این میان وسواسان و فضاسازانی هستند که دنبال ایجاد تفرقه هستند اما اگر چه ممکن است برخی اختلافات باقی بماند اما بسیاری از مسائل حل می‌شود واساسا اتحاد هم به معنای کنار گذاشتن همه اختلافات نیست.
  • ( درباره فعالیت حامیان دولت در انتخابات )‌مجموعه دولت یک دولت خدمتگذار است و جبهه متحد اصولگرایی موضع خصمانه با دولت ندارد، البته ممکن است به بخش‌هایی انتقاداتی وارد باشد. ارزیابی‌ها از اتحاد اصولگرایان در چارچوب مواضع آنها در رابطه با دولت شکل نمی‌گیرد بلکه اصولگرایان را کسانی می‌دانیم که به منشور اصولگرایی پایبند باشند و بایدها و نبایدها را قبول داشته باشند.
  • "ممکن است مواضع گروه‌های اصولگرا با هم متفاوت باشد و حتی در رابطه با دولت و رئیس جمهور دیدگاه‌های متفاوتی هست اما ما در چارچوب منشور ‌اصولگرایان وحدت می‌کنیم و مسئله مهم برای ما روشن بودن مواضع نسبت به جریان فتنه و جریان انحرافی است"
  • ( درباره وحدت اصولگرایان در مقابله با قبیله‌گرایی) احزاب و گروه‌ها و تشکل‌ها هر یک مواضع زمینه‌های خاص خود را دارند اما در مواجهه با منافع و مصالح ملی با هم همکاری می‌کنند و این همان نفی قبیله‌گرایی است.
  • این که احزاب به جای توجه به منافع فردی و حزبی و قبیله‌ای به مصالح کلی نظام فکر کنند، این همگرایی و همدلی و یا نقش رقیب و حریف مشترک و هماهنگ کردن مواضع یا فعالان سیاسی را از قبیله گرایی فاصله می‌دهد.فکر می‌کنم جبهه متحد اصولگرایی پاسخ روشن و شفاف به مطالبه به جا و به حق مقام معظم رهبری در پرهیز از قبیله‌گرایی است.
  • ما یکسری رقبای انتخاباتی داریم و یکسری آدم‌هایی که اینها مواضعشان بر خلاف مواضع انقلاب و نظام است و هنجارشکنی هستند. ما به عنوان گروه‌های فعال سیاسی کاری به وظایف حکومتی نداریم و همه کسانی که مسّمی به اصلاح‌طلبی هستند را فتنه‌گر نمی‌دانیم اما اشکال این است که دوستان اصلاح‌طلب ما تعریف شفافی را از اصلاحات و مواضع خود ارائه نکردند.
  • آنها زمانی گفتند جامعه مدنی که برخی اصلاح‌طلبان از آن با عنوان مدینةالنبی یاد کردند و برخی دیگرشان گفتند منظور ما جامعه مدنی ارسطویی است و برخی‌شان هم گفتند جامعه مدنی مورد نظر ما جامعه غیر دینی است.
  • کسانی که می‌خواهند تحت عنوان اصلاح‌طلبی فعال باشند، مواضع خود را شفاف و صریح روشن کنند و آن زمان مشخص می‌شود عده‌ای مواضعشان علیه نظام و هنجارشکنی است و فتنه‌گری که نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند و عده زیادی هم مواضع نظام و قانون اساسی را قبول دارند حتی اگر مواضع من باهنر را قبول نداشته باشند که اشکالی ندارد و ما با هم رقابت می‌کنیم.
  •  رقابت کردن در انتخابات کاملا ممدوح است و موجب طراوت و شادابی و افزایش مشارکت مردم در انتخابات می‌شود اما اگر کسی اصول انقلاب را قبول ندارد و هنجارشکنی وی در حد پاشنه آشیل نظام است، اصلا نمی‌توانند در انتخابات شرکت کند.
  • کسانی که مواضع نظام و قانون اساسی و قوانین موضوعه را قبول ندارند، رقیب ما نیستند بلکه رقیب نظام هستند و خود نظام می‌داند با آنها چگونه برخورد کند ولی با کسانی که در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند و حالا مواضع ما را قبول ندارند، رقابت خواهیم کرد.
  • در مجلس ما اصلاح‌طلب فتنه‌گر نداریم و دوستانی که در مجلس تحت عنوان اصلاح‌طلب حضور دارند و مواضع ما را هم قبول ندارند و با ما رقابت می‌کنند، فتنه‌گری نمی‌کنند و چنین افرادی در مجلس آینده هم می‌توانند حضور یابند.
  • این که تصور شود اصلاح‌طلبی تمام شده، خیلی ساده‌انگاری است چون اصلاح‌طلبی تمام نشده و نمی‌شود و ما می‌گوئیم فتنه‌گری باید تمام شود و اصلاح‌طلبان می‌توانند با مواضع شفاف وارد عرصه انتخاباتی شوند.
  •  اینکه برخی دوستان اصولگرا تصور کنند رقیب مشترک به نام اصلاح‌طلب یا جریان انحرافی وجود ندارد و ما می‌توانیم با خودمان رقابت کنیم، تدبیری بسیار مخاطره‌آمیز است.
  • جدایی گروه‌های اصولگرا همواره به ضرر جریان اصولگرا و به نفع رقیب مشترک است و به همین دلیل به برادران خوبمان توصیه می‌کنیم وحدت را جدی بگیرند تا به تناسب مقتضیات و شرایط فعالیت کنیم.
  • متاسفانه جریان فتنه و جریان انحراف در داخل هم به این دو رویکرد رسیده‌اند و کارهایی که انجام می‌دهند، نشان می‌دهد این دو سیاست بیگانگان را پیگیری می‌کنند.
  • ‌جریان انحرافی دست خود را زودتر رو کرد و اتفاق هفته گذشته در روزنامه ایران استراتژی آنها را برملا کرد که سرپرست روزنامه ایران و خبرگزاری ایرنا که خود را مشاور رئیس جمهور می‌داند، گفت‌وگویی با روزنامه اعتماد داشت که نشانگر پیوند جریان انحراف با جریان فتنه بود.
  • حرکت سمبولیک گردانندگان روزنامه ایران که روزنامه را یک روز با صفحه اول سفید منتشر کرد و قبلا یک پا در اوایل انقلاب توسط آیندگان و نهضتی‌ها و یک بار هم در زمان اصلاحات انجام شده بود، از این منظر مهم بود که ارگان رسمی دولت در اعتراض به حرکت‌های حکومت رفتار جریان فتنه را تکرار کرد.
  • جریان انحراف دنبال آن است که مانند جریان فتنه‌ اگر در انتخابات پیروز شد، برنامه‌هایش را پیگیری کند و اگر نشد، صحنه سیاسی کشور را به هم بریزد.
  • اختلاف نظر و اختلاف موضع نباید باعث شود اصولگرایان در رسانه‌ها همدیگر را نقد کنند چون از این کار رقیب مشترک استفاده می‌کنند و لذا اتحاد به معنای پذیرش همه مواضع همدیگر نیست و صحبت کردن از اختلافات می‌کاهد.
  • اعضای جبهه پایداری نگذارند که خیلی دیر شود چون صندلی‌های آنها خالی و رزرو است و می‌توانند بیایند با جبهه متحد کار کنند و بخش‌هایی که موضع یکی ‌است پیش می‌رود و اگر اختلاف است می‌شود همدیگر را قانع یا از اختلافات عبور کرد.
 212219
کد خبر 186981

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    5 0
    هر چند مدتي است نظرات رامنعكس نمي كنيد ولي اين را بدانيد مصاحبه با يك خبر گزاري نشانه همدستي وهم عقيده بودن نيست وگرنه كانديداي اصلي اصولگرايان در انتخابات 76 با بي بي سي مصاحبه كرد پس اصولگرايان همدست بيگانه واستعمار پير هستند !!
  • بدون نام IR ۱۵:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    16 0
    چرا فكر مي كنيد فقط تو اصلاح طلب ها فتنه گر هست !! شما مگر قاضي هستيد ؟ خدا اون بالا نظاره گر همه افراده
  • ح ت IR ۱۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    15 0
    به نظر من اصلاح طلبان در مجلس یا بیرون ان برانداز نیستند بلکه مخالف برنامه اصولگراها هستند
  • ali_333yahoo.com IR ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    8 0
    شما کی هستید که دارید برا اصلاح طلبان شمای آینده شونو ترسیم می کنید؟؟؟؟؟میدونید با این اظهارات همون 14 میلیون به قول خودتونو فراری میدید از پای صندوقها؟؟؟؟؟این سرزمین متعلق به هیچ حزبی نیست.فقط متعلق به مردم می باشه.حیف مجلس که گیر امثال شما بیافته و دلتون هم خوش باشه و باد به غب غب بندازید که قانونگذاری میکنید
  • بدون نام IR ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    8 0
    پاسخ ما به شما فقط خاموشی است.