هفته نامه سیاحت تجارت نوشت:

تنوع آب‌وهوایی واقعاً در گرجستان شگفت‌انگیز است. شما می‌توانید وسایل اسکی خود را بردارید و ساعت‌ها اسکی کنید و هرگاه خسته شدید، بروید ساحل دریا و شنا بپردازید!

در نزدیکی بندر پوتی، منطقه‌ای قرارداد که به آن «ساحل مغناطیسی» گفته می‌شود. باور مردم بر این است که شنا کردن در این منطقه وآفتاب گرفتن بر روی شن‌های ساحلی، منجر به درمان بیماری‌های مختلفی می‌شود براساس تحقیقات دانشگاه اورکی گرجستان، ترکیب ماسه‌های ساحل این منطقه، حاوی مواد معدنی ویژه‌ای است که اثرات درمانی آن در مورد بیماری‌های قلبی، عروقی و عصبی به اثبات رسیده است.

براساس این مطالعات، تنها دو منطقه در جهان شناخته شده است که چنین خواصی در آن وجود دارد که یکی از آن دو، همین سواحل مغناطیسی گرجستان است که با جند روز استراحت و تفریح در آنجا، بسیاری از بیماری‌ها قابل درمان است.
کوهستان‌ها گرجستان نیز سرچشمه‌ رودهای متعددی است و عبور رودخانه‌ از شهرها و روستاهای این کشور سیمای آن را دیدنی ساخته است، خصوصاً رودخانه کوری از وسط شهر تفلیس عبور می‌کند چشم‌اندازهای کم‌نظیری پدید آوردهاست.

جالب است بدانید باغستان معروفی در منطقه «آجاریا» وجود دارد که در آن گیاهان متعددی از نقاط گوناگون جهان رشد و نمو می‌:ند در این باغستان، گیاه استرالیا در کنار گیاه آفریقایی و آمریکایی، در حال رشد و نمو است و این به‌خوبی اثبات می‌کند که شرایط اقلیمی کاملاً استثنایی است.
تاریخ پرفراز و نشیب گرجستان

کشور گرجستان بخشی از منطقه قفقاز و از ویژگی‌های مهم آن، تاریخ پرفراز و نشیب آن است. گرجستان در طول تاریخ همواره تحت کنترل امپراطوری‌ها گوناگون بوده است، از جمله، روزی روزگاری، بخشی از شاهنشاهی مادها هخامنشیان، ساسانیان و بالاخره صفویه به شمار می‌رفت.

امپراتوری روم، روم شرقی، عثمانی و شوروی سابق نیز در دوران‌هایی از تاریخ بر گرجستان سیطره داشته‌اند. در دوران قاجار، گرجستانی بخشی از قلمرو ایران محسوب می‌شد که طی قرارداد ننگین گلستان به شوروی سابق واگذار شد. از نظر تاریخ محلی، گرجستان قلمرو پادشاهی‌های باستان کلخیس و کارتلی - ایبریا محسوب می‌شود. گرجستان دارای آثار گوناگونی است که بازدید از آن و بناهای تاریخ‌اش به منزله بازدید از موزه تاریخی بسیار بزرگ است که فرهنگ باستانی شرق و غرب را یکجا در خود جای داده است.

مسجدی برای شیعیان و سنی ها
مسجد «دو محراب» گرجستان، احتمالاً تنها مسجدی است در دنیا که در آن دو محراب وجود دارد. یکی برای شیعیان و دیگری برای سنی ها. یعنی اینکه شیعه و سنی می‌توانند کنار هم در این مسجد نماز بخوانند.

این مسجد به‌خوبی بیانگر این ویژگی جامعه گرجستان است که اقوام گوناگون، با آرامش کامل در کنار هم زندگی می‌کنند.

میز مخصوص گرجی‌ها برای شما

یکی دیگر از ویژگی‌های گرجستان، تنوع قومی و نژادی است. گرجی‌ها، ارمنی‌ها، آذری‌ها، روس‌ها و اقوام دیگر، در کنار هم به خوبی و خوشی زندگی می‌کنند. مسیحیان ارتدوکس، کاتولیک‌ها، ارامنه،‌ مسلمانان و یهودیان نیز در کنار یکدیگر همزیستی مسالمت‌آمیزی دارند،‌ در حالی‌که حدود 10درصد از جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل می‌دهند.

اغلب مسلمانان و گرجستان، در منطقه «آجارا» زندگی می‌کنند و جالب اینکه در محله اورتاجالای تفلیس، می‌توان کلیسای ارتدوکس، کلیسای ارامنه، کنیسه یهودیان و مسجد مسلمانان را به فاصله‌ای نزدیک از هم مشاهده کرد.

گرجی‌ها که در جامعه‌ای متنوع زندگی می‌کنند،‌همواره پذیرای غریبه‌ها هستند و مهمان‌نوازی آنها واقعاً عالی است.

 

این را هم بدانید که در طول اقامت شما در گرجستان، حتماً به منزل گرجی دعوت خواهید شد! گرجی‌ها در اولین مهمانی خود، معمولاً سفره ویژه‌ای می‌گسترانند که به «میزگرجی» معروف شده است. در این سفره نوشیدنی‌ها و غذاهای خاصی وجود دارد که خوردن آن با آداب و روسم ویژه‌ای همراه است. اغلب گرجی‌ها اهل تفریح وسفر هستند و مسافرت‌های تفریحی برای آنها از همه‌چیز مهم‌تر است.

45301

کد خبر 187320

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین