۴ نفر
۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۵
خطیر در یک قدمی برکناری از استقلال!

احتمال تغییرات در مدیریت استقلال زیاد شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فرهیختگان در خبری اعلام کرد علی خطیر در آستانه برکناری از مدیریت استقلال قرار دارد. بعد از اینکه تلاش‌ها برای قرار گرفتن مسیر مدیریت در راه تعامل و اصول به نتیجه نرسید، حالا خبر می‌رسد که علی خطیر در یک قدمی برکناری از مدیرعاملی باشگاه استقلال قرار دارد.

او به عنوان یک مدیر جوان و با استعداد بهترین فرصت را داشت تا آرزوهای مدیریتی خود را با قرار گرفتن در یک مسیر درست در باشگاه استقلال، یکی یکی لمس کند و تفاوت یک مدیر جوان با مدیران از رده خارج فوتبال کشور نشان بدهد.

خطیر اما به جای تعامل روش تقابل را در پیش گرفت و حالا کل اعضای کادرفنی و بازیکنان و هم‌چنین جامعه هواداری از عملکرد او راضی نیستند و به همین ترتیب با توجه به فضای پر از تنش و حاشیه این روزهای استقلال، از بین نکونام و خطیر یک نفر در باشگاه به کار خود پایان خواهد داد که او کسی نیست جز علی خطیر!

258 258

کد خبر 1873672

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین