دکتر علیپور مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو در حال حاضر مهمان خبر است ،او در مورد آلودگی هوای تهران و تاثیر معاینه فنی خودرو در این باره می گوید :در حال حاضر بحث معاینه فنی خودرو و تاثیر آن بر آلودگی هوا در تمام دنیا پذیرفته شده است ،بسیاری از کشورها و شهر ها از جمله مکزیکو سیتی با همین روش ها توانست بحث آلودگی هوا را کنترل کنند.
علیپور ضمن گلایه از تصویب قانون عدم نیاز به معاینه فنی خود رو های نو تا 5 سال می گوید :"ما در حال حاضر با استاندارد یورو 2 در شاخصه های محیط زیستی خودرو های خود را می سازیم در صورتی که در جهان در حال حاضر با استاندارد یورو 5ساخته می شود و در عین حال خودرو ها موظف هستند هر ساله معاینه فنی را انجام دهند .
او در مورد بحث معاینه فنی موتور ها هم می گوید :"مشکل اصلی موتور ها نبود استاندارد لازم در ساخت موتور هاست که در صورت مراجعه هم اکثر آن ها مورد تایید قرار نمی گیرند و باید ابتدا مشکل ساخت موتور ها حل شود "
او در مورد میزان آلایندگی موتور ها در شهری مثل تهران می گوید حدود 3میلیون موتور در شهر تهران وجود دارد که به اندازه ماشین ها در آلودگی هوای تهران موثرند.
4545
نظر شما