محمد هیراد حاتمی: صادرات و توجه ویژه به آن به عنوان راهکاری برای نیل به توسعه اقتصادی، توانسته است که در طول چند سال گذشته موقعیت خود را در اقتصاد ایران تثبیت کند. شاید افزایش حجم صادرات ایران در سال گذشته گویای این حقیقت باشد که توجه زیادی به بخش صادرات ایران می شود، اما موضوعی که نگرانی های بسیاری را در میان فعالان بخش تجارت ایجاد کرده است، تغییرات تعرفه ای است که از سوی کمیسیون ماده یک برای کالاهای مختلف اعمال می شود.
مهدی غضنفری، معاون وزیر بازرگانی و رییس سازمان توسعه تجارت ایران اعتقاد دارد وزارت بازرگانی در طول یک سال گذشته تلاش کرده است تا تعداد تغییرات تعرفه ای را کاهش دهد و به حد اقل برساند: " اگر از من بپرسید که تعداد تعرفه هایی که ظرف این دو سال گذشته تغییر کردند در مقایسه با گذشته چگونه است پاسخ من این است که وزارت بازرگانی به شدت مراقبت کرده است تا تعداد تغییرات تعرفهای را کاهش دهد و به حداقل برساند. "
وی ادامه داد: "در آغاز سال 85 به دلیل شرایط خاصی که آن روز وجود داشت یک تغییر هزار قلم کالایی به وجود آمد که در همان اوایل سال این اتفاق به وقوع پیوست. بعد از آن به دستور وزیر بازرگانی مراقبت های لازم را به عمل آوردیم که تعداد تغییرات کمتر باشد. "
رئیس سازمان توسعه تجارت در ادامه گفتههای خود به تغییرات تعرفه ای شکر و موبایل اشاره کرد: "ممکن است به تغییرات تعرفه ای موبایل و شکر اشاره شود اما شکر و موبایل در بین کالا های زیادی که وجود دارد فقط دو قلم کالا هستند که تغیرات تعرفهای آنها بسیاری را متاثر کرد .اما من از این فهرست چند هزار تایی کالایی که وجود دارد میگویم که سعی کردیم تعداد تغییرات تعرفهای حداقل باشد. "
نظر شما