فارس نوشت:

نخست وزیر دولت عراق در کنفرانس خبری مشترک با رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد که در خصوص سوریه، عراق خواستار کناره‌گیری رئیس جمهور نیست و از راه حل بحران سوریه در قالب اتحادیه عرب حمایت می‌کند.
 نوری المالکی روز گذشته در کنفرانسی خبری مشترک با باراک اوباما از سوریه حمایت کرد و با اعلام اینکه کشورش خواستار کناره‌گیری هیچ‌ رئیس جمهوری نیست، افزود: ما از خواسته‌های مردم سوریه حمایت می‌کنیم و خواستار کناره‌گیری هیچ رئیس جمهوری نیستیم.

به گزارش شام‌پرس، نوری المالکی در ادامه با حمایت از اتحادیه عرب نیز گفت: ما از طرح اتحادیه عرب حمایت می‌کنیم ولی خواستار محاصره [سوریه هم] نیستیم. زیرا این کارها ملت سوریه را به زحمت می‌اندازد نه دولت سوریه را.

وی آرزوی خیر برای سوریه کرد و ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این تحولات بر امنیت عراق تاثیر نگذارد.

در مقابل باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: قدرت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه برای پس‌گیری مشروعیت خود از دست رفته است.

در حالی که ایالت‌های مختلف آمریکا کم و بیش شاهد حرکت جنبش اشغال وال‌استریت و مقابله خشونت‌آمیز پلیس آمریکا با آنان است، اوباما در ادامه مدعی شد که اسد مردم خود را می‌کشد و مانع آزادی بیان در سوریه می‌شود.

وی در ادامه «موضع فشار تحریم بر سوریه از طریق اتحادیه عرب» را «موضع درست» اعلام کرد.

نوری المالکی یکشنبه شب در سفری رسمی و 48 ساعته وارد آمریکا شد. سفر مالکی در آستانه عقب‌نشینی کامل نیروهای آمریکایی از عراق (پایان 2011) صورت می‌گیرد.26151

کد خبر 189139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 1
    «در حالی که ایالت‌های مختلف آمریکا کم و بیش شاهد حرکت جنبش اشغال وال‌استریت و مقابله خشونت‌آمیز پلیس آمریکا با آنان است، اوباما در ادامه مدعی شد که اسد مردم خود را می‌کشد و مانع آزادی بیان در سوریه می‌شود.» آخه با کنار هم آوردن این دو تا حقیقت چی میخوای بگی؟ میخوای بگی دروغه که بشار اسد مردمش رو می کشه...؟ یه ذره انصاف هم بد نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین