نبی: جامعه جهانی ورزش جنایات صهیونیست‌ها را محکوم می‌کند

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس، یک مسئله جهانی است و ورزشکاران بین‌المللی هم در آن مشارکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی محمدنبی، نایب رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس در جمع خبرنگاران گفت: علاوه بر جامعه ورزش کشورمان، ورزشکاران بین‌المللی هم در این روز در محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در غزه مشارکت دارند و این یک بحث جهانی است و رژیم اشغالگر قدس هم مکافاتشان را خواهند دید.

به نقل از ایرنا وی افزود: امیدواریم این محکومیت گسترده در روز جهانی قدس، تلنگری بر نهادهای بین‌المللی و حقوق بشری باشد که که ظلمی که بر مردم فلسطین می‌رود را ببینند و با محکوم کردن این جنایات، قدم واقعی برای همدردی با این مردم بردارند نه اینکه مترصد دستور دولت‌های غربی باشند.

نبی تاکید کرد: جامعه ورزش هم در این روز بنا به وظیفه‌ای که دارد با حضور در راهپیمایی، جنایات رژیم غاصب را محکوم می‌کند.

257 251

کد خبر 1891465

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین