اطلاعات کامل و دقیق درباره تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و شستشوی سنتی

در این مقاله تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و شستشوی سنتی، شستشوی انواع فرش ها در قالیشویی و مزایای سپردن فرش برای شستشو به قالیشویی های مجاز و معتبر را به صورت خلاصه بررسی کرده ایم.

سالیان پیش امکان شستشوی انواع فرش و موکت در منزل فراهم بود. زیرا منازل ویلایی و حیاط دار بود و اعضای خانواده با همکاری هم می‌توانستند فرش و موکت را بشویند و خشک کنند. اما با گسترش شهرنشینی استفاده از خدمات قالیشویی‌ها با استقبال زیادی مواجه شده است. در این مطلب تصمیم گرفتیم تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و شستشوی سنتی را بررسی کنیم.

  1. شستشوی فرش در قالیشویی با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته

برای شستن فرش در منزل یا قالیشویی سنتی باید فضای باز کافی در اختیار داشته باشید تا بتوانید فرش را خیس کنید، با شوینده بشویید و خشک کنید. فرایند شستشوی فرش سنتی به یک یا چند نفر نیروی انسانی نیاز دارد که بتوانند با همکاری هم کار شستشوی فرش را انجام دهند. اما در قالیشویی بدون فشار کار به نیروی انسانی، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته کار غبارگیری انواع فرش دستبافت و ماشینی، شستشو با شوینده و خشک کردن آن‌ها را با دقت بالایی انجام می‌دهند.

کارکنان قالیشویی غرب تهران مانند قالیشویی مهباف، متعهد و وظیفه‌شناس هستند و سفارشات مشتریان را در زمان تعیین شده به آن‌ها تحویل می‌دهند. در این شعبه از شوینده‌های مرغوب و درجه‌یک استفاده می‌شود تا تمام لکه‌های خوراکی و نوشیدنی روی فرش به خوبی پاک شود و رنگ الیاف فرش تغییر نکند.

  1. سرعت بالای فرایند شستشوی فرش و موکت در قالیشویی

در گذشته قالیشویی‌ها بدون استفاده از دستگاه‌ها و ماشین‌آلات فقط با نیروی انسانی متخصص و ماهر کار شستشوی فرش‌ و موکت را انجام می‌دادند. در واقع قالیشویی‌ها در محوطه‌های بزرگی دایر می‌شدند که امکان شستن و خشک کردن تعداد زیادی فرش را داشتند. قطعا وقتی نیروی انسانی بخواهند کار غبارگیری و شستن فرش‌ها را انجام دهد، این اقدامات به زمانی طولانی نیاز دارد. اما وقتی کار غبارگیری و شستشو توسط دستگاه‌های تخصصی انجام شود، کار شستشو در زمان کوتاه‌تری انجام می‌شود.

مشابه آن می‌توانیم به تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و قالیشویی سنتی در منزل هم توجه کنیم. شستن فرش در منزل نسبت به شستشوی آن در قالیشویی فرایند طولانی‌تری است و به‌ زمان بیشتری نیاز دارد. زیرا شما باید به تنهایی یا با کمک اعضای خانواده فرش را بشویید و خشک کنید. در حالی‌که ماشین آلات مکانیزه و پیشرفته این فرایند را در زمان کوتاه‌تری انجام می‌دهند.

  1. حفظ کیفیت فرش در قالیشویی

شاید برایتان سوال باشد که تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و قالیشویی سنتی درمورد حفظ کیفیت فرش هم مطرح است یا خیر. پاسخ واضح و روشن است؛ شستن فرش در قالیشویی موجب حفظ کیفیت آن می‌شود. اگر در منزل اقدام به شستن فرش کنید، بدون اطلاعات و تجربه کافی این کار را انجام می‌دهید. به طور مثال نمی‌دانید از چه شوینده‌ای استفاده کنید، چه میزان شوینده روی فرش بریزید یا برای پاک کردن لکه‌های خوراکی یا رنگ‌های پایدار روی فرش از چه شوینده‌ای استفاده کنید. اما کارکنان قالیشویی تجربه و تخصص کافی دارند و به‌خوبی با فرایند شستشوی فرش آشنا هستند. آن‌ها فرایند غبارگیری را به درستی انجام می‌دهند تا اثری از کدری روی فرش‌ها وجود نداشته باشد و فرش‌ها بعد از شستشو درخشان و شفاف باشند. همچنین به میزان کافی از شوینده استفاده می‌کنند و آبگیری را به درستی انجام می‌دهند تا شوینده لابه‌لای الیاف فرش نماند و موجب ایجاد پوسیدگی آن نشود.

با این توضیحات می‌توانیم نتیجه بگیریم تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی با قالیشویی سنتی در مورد حفظ کیفیت فرش‌ بعد از شستشو هم اهمیت ویژه‌ای دارد و باعث می‌شود از ارزش فرش کاسته نشود.

قالیشویی تهرانسر یکی از شعبه‌های قالیشویی مهباف است که تحت نظر اتحادیه قالیشویان فعالیت می‌کند. در این قالیشویی از تجهیزات پیشرفته‌ای برای شستن انواع فرش دستبافت، ماشینی، فرش نفیس، موکت و قالیچه استفاده می‌شود تا کیفیت و زیبایی فرش‌ها حفظ شود.

  1. دقت بالای شستن فرش در قالیشویی

برای بررسی تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی با قالیشویی سنتی باید به اهمیت دقت بالا در شستشو و خشک کردن هم دقت کنیم.

وقتی نیروی انسانی اقدام به شستن فرش می‌کند ممکن است در اثر خستگی یا سهل‌انگاری در شستن فرش دستبافت و ماشینی بی‌دقت کند. در نهایت فرش تمیز نمی‌شود یا آسیبی به آن وارد می‌شود. اما ماشین آلات هموراه با دقت بالا کار لکه‌برداری و شستشوی فرش را انجام می‌دهند. پس می‌توانید انتظار داشته باشید تمیزی و درخشندگی فرش‌ها بیشتر باشد.

به این نکته هم دقت داشته باشید که شستن فرش دستبافت کار سختی است که به ظرافت و دقت و بالایی نیاز دارد. زیرا فرش دستبافت با الیاف طبیعی بافته می‌شود که شرایط نامناسب شستشو و خشک کردن موجب ترکیب رنگ الیاف فرش می‌شود و چه بسا فرش، دیگر قابل استفاده نباشد. تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و قالیشویی سنتی این است که آبگیری و خشک کردن سریع فرش دستبافت با ماشین آلات پیشرفته باعث می‌شود الیاف به مدت طولانی خیس نمانند و رنگ آن‌ها تغییر نکند.

اطلاعات کامل و دقیق درباره تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و شستشوی سنتی

  1. خشک کردن فرش به شیوه مناسب

اگر بخواهید فرش را به صورت سنتی بشویید باید برای خشک کردن آن را مقابل نور آفتاب پهن کنید. اگر مدت طولانی آب داخل ریشه‌ها باقی بماند، رنگ ریشه‌ها زرد می‌شود و زیبایی فرش از بین می‌رود. همچنین باقی ماندن طولانی فرش در مقابل آفتاب باعث تغییر رنگ الیاف آن می‌شود و از جلوه فرش کاسته می‌شود. تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی با قالیشویی سنتی این است که در قالیشویی از تجهیزات پیشرفته برای خشک کردن فرش‌ها استفاده می‌شود و دیگر نیازی به پهن کردن فرش‌ها مقابل نور خورشید وجود ندارد. پس لازم نیست نگران سفید شدن رنگ الیاف فرش باشید.

پیشنهاد ما این است که برای حفظ مرغوبیت فرش و تمیز و درخشان شدن آن یک قالیشویی معتبر و عضو اتحادیه قالیشویان انتخاب کنید. هزینه ارائه خدمات در قالیشویی‌های عضو اتحادیه کاملا مناسب و مقرون‌به‌صرفه است و مطابق تعرفه‌های اعلام شده توسط اتحادیه است.

  1. مصرف بهینه آب برای شستن فرش

این روزها که جهان با کمبود منایع آب مواجه است، لازم است شیوه‌های مصرف را تغییر دهیم تا بتوانیم منابع را کنترل کنیم. یک تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و قالیشویی سنتی در میزان مصرف آب است. شستن فرش در منزل یا به شیوه سنتی و با کمک نیروی انسانی در قالیشویی، آب زیادی مصرف می‌کند. اما دستگاه‌های پیشرفته قالیشویی‌ها به دلیل مصرف بهینه آب باید جایگزین شیوه‌های سنتی شوند.

سخن آخر

شستشوی فرش یکی از اقدامات مهم مراقبت از آن است که باعث می‌شود ماندگاری و دوام فرش افزایش پیدا کند و ارزش آن حفظ شود. البته به‌شرطی که شیوه شستشو و خشک کردن صحیح باشد. در این مطلب سعی کردیم تفاوت شستشوی فرش در قالیشویی و شستشوی سنتی را بررسی کنیم تا با این اطلاعات بتوانید از کیفیت فرش‌های منزل خود مراقبت کنید.

کد خبر 1891847

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =