علیرضا محمدی اعتقاد دارد فرهنگ‌سازی بر اساس ذائقه جوانان از نکاتی است که برای شناخت فرهنگ عاشورا موثر خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، علیرضا محمدی که به همراه امیرحسین مدرس خواننده «آلبوم خورشید» در کافه خبر حضور یافته بود ادامه داد: «لفظ که سخیف می‌شود شما را با یک نکته عجیب روبرو می‌شوید که من آن را در نمایش «سنگ و سبو» هم دنبال می‌کردم. الان شما ببینید اهل بیت(ع) در عاشورا تبدیل شده اند به یک اسیر. چرا اسیر؟ اسیر چه هستند؟ خب این‌ها می‌توانستند زندگی‌شان را بکنند. برای چه رفتند به کربلا؟ چرا به آن‌ها می‌گویید اسیر؟ افتخارآمیزترین خانواده در کل تاریخ بشر خانواده سیدالشهدا(ع) است.»
 
او یادآور شد: «شما مسیر برگشت اهل بیت(ع) از کربلا، منازل مختلفش را تا شام و دوباره رفتنش‌شان را به مدینه نگاه کنید. تمام این نقطه‌گذاری‌هایی که می‌کنیم نقطه‌ گذاری‌های عزت‌آفرین بوده. کدام اسیر به عبیدالله می‌گوید آنچه رویش نشستی منبر نیست چارپایه است؟ چوب است؟ کدام اسیری می‌گوید « و ما رایت الا جمیلا»؟ کدام اسیر نان و خرما را پرت می‌کند به سمت مردم کوفه و می‌گوید به ما اهل بیت(ع) صدقه دادن حرام است؟ این اسیر است؟ اهل بیت (ع) عزت‌آفرین است، اما ما به عنوان اسیر با آن‌ها برخورد می‌کنیم. اسیر به چه معنا؟ به معنای ذلت‌آفرین.»
 

محمدی همچنین متذکر شد که به دنبال ذائقه جوانان رفتن نکته خیلی مهمی است که ما باید به عنوان فعال فرهنگی، یک مداح در جایگاه خودش، یک روحانی در جایگاه خودش، شما به عنوان اصحاب رسانه در جای خودتان به آن توجه کرد.


او گفت: «نباید بر موج مردم سوار شویم باید برای مردم موج صحیح ایجاد کنیم. کی از حرکت موزون بدش می‌آید؟ الان در برخی از هیات‌های ما کاری که اتفاق می‌افتد حرکت موزون است و این معلوم نیست تا چند سال دیگر به کجا می‌کشد. بعد حالا شما این حرکات زننده را با مقتل خوانی قدیمی‌ها کنار همدیگر را بگذارید.»

متن کامل این گفت‌وگو را می‌توانید در اینجا مطالعه کنید.

58244

کد خبر 189231

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین