جزئیات تازه از تب کریمه کنگو در کشور/ تعداد فوتی‌ها

سخنگوی سازمان دامپزشکی آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور را اعلام کرد و گفت: «تاکنون یک نفر در کشور بر اثر تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده است.»

به گزارش خبرآنلاین؛ سخنگوی سازمان دامپزشکی آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور را اعلام کرد و گفت: «تاکنون یک نفر در کشور بر اثر تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده است.»

امین اسدی افزود: بنابر آمار وزارت بهداشت تاکنون ۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متاسفانه یک نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیه‌ها از سوی مردم، بیماری تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با وجود آنکه ویروس تب کریمه کنگو حساس به حرارت است، لذا به افراد توصیه می‌شود از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته جلوگیری کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما به دامداران به عنوان تولیدکنندگان دام توصیه می‌شود که از له کردن و برداشت کنه‌ها با دست جلوگیری کنند و همواره افراد در کشتارگاه‌ها از پوشش‌های محافظتی برای کشتار استفاده کنند.

۲۳۳۲۱۷

کد خبر 1894623

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =