دانشجویان به شکل های مختلف همچون سفارش لباس بر اساس ژورنال، شناسایی لباس های مورد نیاز در بازار و تهیه آنها با قیمت مناسب و ... می توانندالبسه مورد نیاز خود را تهیه کنند.

وقتی فاطمه بلغانی مدیر گروه مطالعات زنان و خانواده دفتر مطالعات فرهنگی و برنامه‌ریزی اجتماعی وزارت‌ علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد طرح پرنیا «به معنی پارچه حریر» با نگاه طراحی برند دانشجویی در دانشگاه‌ها قرار است اجرایی شود و مکان‌هایی برای ارائه بهترین مدهای ایرانی اسلامی با دوخت و کیفیت مناسب توسط خلاق‌ترین اساتید و دانشجویان رشته‌ طراحی و دوخت لباس‌ در دانشگاه‌ها ایجاد شود برخی از متخصصان حوزه مد و لباس با آن مخالفت کردند. از جمله مهناز قند فروش طراح مد و لباس در این باره به خبرآنلاین اعلام کرد که حتما باید مطالعات دقیقی بر روی این پروژه انجام شده باشد چون مزون لباس و برگزاری نمایشگاه مد و لباس نیاز به شرایطی دارد که به نظر من در شان محیط دانشگاه نیست.
در همین حال برخی هم نسبت به شیوه لباس پوشیدن دانشجویان در دانشگاهها اعتراض داشتند.به طوریکه 230نفر از نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای از اراده وزارت علوم برای حرکت در مسیر اسلامی شدن دانشگاه‌ها تشکر کردند و اعلام کردند که دانشگاهها هم اکنون بیشتر محل نمایش مد و لباس شده است.
در تازه ترین خبر، علیرضا افشارمعاون اجتماعی وزارت کشور درباره راه اندازی مزون لباس در دانشگاهها به پانا می گوید: این مزون به معنای ارائه طرح یکسان سازی لباس دانشجویی نیست بلکه قرار است مد و لباس هایی متناسب با هویت ملی و اسلامی در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
وی اظهار کرد: مقدمات این کار انجام شده و قرار است با همکاری سه وزارتخانه کشور، علوم و فرهنگ برای ترویج مد و لباس با هویت ملی و متناسب با شرایط بومی و اسلامی برگزار شود.
وی از اعلام زمان برگزاری این مزون خودداری کرد و افزود: قرار است این مزون در هفت دانشگاه بزرگ با مدیریت وزارت علوم و تحقیقات در راستای مهیا کردن مکان برپایی آن برگزار شود.
معاون اجتماعی وزارت کشور ادامه داد: بن لباس هایی برای این منظور تهیه شده است تا در اختیار دانشجویان قرار گیرد البته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برپایی این مزون نقش حمایتی دارد.
افشار با بیان اینکه کارگروه مد و لباس این مزون تشکیل شده است، گفت: برای اجرای این مزون طراحان لباس و تولید کنندگان شناسایی شده اند و وزارت کشور به عنوان حامی تمامی برنامه ترویج عفاف و حجاب بر اساس مسئولیتش بخش هایی از برنامه را برعهده گرفته است.
وی ادامه داد: در این مزون قرار است دانشجویان به شکل های مختلف همچون سفارش لباس بر اساس ژورنال، شناسایی لباس های مورد نیاز در بازار و تهیه آنها با قیمت مناسب و ... می توانندالبسه مورد نیاز خود را تهیه کنند.
افشار در خصوص هدف این مزون در خصوص یکسان سازی لباس دانشجویی، اظهار کرد: این مزون به معنای ارائه طرح یکسان سازی لباس دانشجویی نیست بلکه قرار است مد و لباس هایی متناسب با هویت ملی و اسلامی در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
45232
 

کد خبر 189751

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۱:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۶
    4 0
    ظاهرا قراره دانشگاه جای هر چیزی بشه الا محل دانش اندوزی و تولید دانش. کسی به فکر سطح علمی دانشجو نیست، کسی به فکر عاقبت اشتغال دانشجو، به فکر پول تو جیبی دانشجو، به فکر عشق و آرزوی دانشجو نیست. کسی به فکر خاطر آزرده دانشجو نیست. دانشجویی که در این کشور متهم ردیف اول غربزدگی، بدحجابی، لیبرال مابی، دین گریزی، هویت باختگی و آلت دست اجانب شدگی گشته است. حیف از آن سه گلی که 16 آذر پرپر شدند ...
  • بدون نام IR ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    0 1
    اول برای این مزون های اسلامی یک سایت اینترنتی و امکان سفارش اینترنتی فراهم کنید بعد در دانشگاه و .... عرضه کنید .
  • بدون نام IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    0 1
    بنده خانمم پوشش کاملا اسلامی دارد خانم های دیگر هم که پوشش اسلامی دارند خوب می دانند شما امروز در سطح شهر چندتا فروشگاه لباس های اسلامی که شیک و خوش رنگ و خوش دوخت و خلاصه از همه نظر مثل غیر اسلامی ها باشد فقط اسلامی هم باشد یعنی جذب و کوتاه نباشد سراغ دارید؟ من که خودم کنار خانمم دنبال این چیزها می گردم چیز قابل توجهی ندیدم یعنی چیزی که دخور جامعه اسلامی و این همه سر و صدای بعضی مسئولین باشدندیدم.
  • بدون نام IR ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    0 1
    ببینید یک فروشگاه لباس زنانه مثل این مانتو فروشی های میدان هفت تیر یا بقیه جاهای شهر اینها ماهانه 10 میلیون تومان فقط خرج و پرداختی دارند یعنی اجاره مغازه و پول برق و حقوق حداقل 5 تا 6 نفر که آنجا هستند و مالیات پس اگر بخواهید این لباس های مزون های اسلامی را هم به همین روش سنتی بفروشید انقدر هزینه سربار به آن تحمیل می شود که باز مردم از قیمت بالای آن شاکی می شوند راه حل هم استفاده از سرویس های مدرن مثل فروشگاه اینترنتی است که نه اجاره مغازه دارد نه پول برق و نه مالیات فقط هزینه پرسنلی که این سایت را می گردانند هست و قیمت تمام شده اینطوری مناسب می شود.