روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

کنفرانس از بلخ تا قونیه به کنفرانس از تهران تا واشنگتن تبدیل شد! روز شنبه 26 آذر، سید حسین نصر در کنفرانس جهانی "از بلخ تا قونیه" در مرکز بزرگ دایره المعارف اسلامی بعد از غلامعلی حداد عادل از طریق ویدئو کنفرانس به سخنرانی پرداخت.
 سید حسین نصر مسئول دفتر فرح پهلوی و مشاور خانواده پهلوی از فراریان بعد از انقلاب به شمار می‌رود. پدر وی "ولی‌الله خان نصر" از خدمتگزاران انگلیس و نوکران فراموشخانه‌ها بود که در ادای بندگی جمله مشهور زیر را در کلاس درس تشریح گفته است: "ایران مثل خزه‌ای است که به دیوار استخر چسبیده باشد و دولت انگلیس به منزله آن دیوار است که اگر نباشد خزه وجود خارجی ندارد!" پسر سید حسین نصر "ولی" نیز از اعضای فراموشخانه‌های عصر جدید و مافیای بین‌المللی قدرت و مشاور کاخ سفید می‌باشد.
نکته قابل تأمل اینکه روزنامه دولتی ایران در گزارشی که از این کنفرانس منتشر کرده، تیتر "قلبم همیشه با ایران و مردم ایران است" را از سید حسین نصر آورده ولی به این سؤال پاسخ نداده که قلب عناصر وابسته به دربار شاه چگونه می‌تواند با مردم ایران باشد؟ آنهم قلب کسی که 33 سال است برای آمریکا تپیده و لیبرال دموکراسی آمریکا را در نوشته‌های خود توجیه کرده است. راستی برگزار کنندگان چنین کنفرانس‌هائی که بیت المال را صرف مطرح کردن عناصر فراری وابسته به طاغوت می‌کنند، چه پاسخی برای مردمی که برای گذران زندگی خود مجبور به فروش کلیه خود می‌شوند، دارند؟
/29217
کد خبر 190037

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علي IR ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    35 2
    خدا وكيلي اينهايي كه دو آتيشه فرهيختگان ايراني را مي خواهند از فكر مردم ايران حذف بكند چه كساني را ميتوانند جايگزين كنند. امثال دكتر حسن نصر نمونه ندارد چه برسد كه به تعداد برسد. خداوند امثال دكتر حسين نصر را براي ما نگهدارد.
  • بدون نام IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    27 3
    وااااااای اگر این کار از اصلاح طلبان سر زده بود.
  • سلطان IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    2 17
    دمتون گرم ازاستنباطتون خیلی خوشم اومد حرف دلمو زدید
  • بدون نام IR ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    38 1
    حسین نصر از مفاخر فلسفه ی ایران هستش.روزنامه جمهوری اسلامی از طرف خودش صحبت کنه نه مردم ایران !
  • بدون نام IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    34 1
    آيا به مقام علمي سيد حسين نصر واقفید ؟در ضمن ايشان از ارادتمندان علامه طباطبايي و دوست قديمي آقاي حداد هستند
  • بدون نام IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    41 1
    کاش به اندازه سر سوزنی می فهمید دکتر نصر لااقل چی گفته !!!
  • حامد IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    2 12
    شاید اینها هم از انگلیس حقوق می گیرن که چنین کنفرانس هایی برگزار می کنن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین