به دنبال انتشار اخبار مختلف درمورد مرگ جان بون جووی، این خواننده، ترانه‌سرا و بازیگر آمریکایی شخصا وارد عمل شد.

به گزارش خبرآنلاین، روز دوشنبه گزارش‌های مختلف درمورد مرگ جان بون جووی به دلیل ایست قلبی منتشر شد که با واکنش‌های فراوان همراه بود.

بون جووی که این روزها در مقام بازیگر فیلم «شب سال نو» را روی پرده سینماها دارد، روز دوشنبه عکسی از خود در توئیتر منتشر کرد که نشان می‌دهد نه تنها نمرده، بلکه خیلی هم سر حال است.

خواننده 49 ساله متولد نیوجرزی در این عکس مقابل یک درخت کریسمس ایستاده و کاغدی در دست دارد که روی آن نوشته شده: «بهشت شباهت زیادی به نیوجرزی دارد. 19 دسامبر 2011، ساعت 6»

او در توئیتر نوشت: «طرفداران مطمئن باشند حال جان خوب است! این عکس تازه گرفته شده است.»



ظاهرا شایعات درباره مرگ بون جووی از خبری آغاز شد که در وبسایت
dailynewbloginternational  منتشر شد. در این خبر آمده است: «پیراپزشکان در شرایطی بون جووی را در هتل ایمپرس خودش پیدا کردند که مرده بود.»

برابر با این خبر از خانه بون جووی با 911 تماس گرفته‌اند و وقتی پیراپزشکان خود را رساندند، او نفس نمی‌کشید و دچار ایست قلبی شده بود. منبع خبر این وبسایت مشخص نبود.

آن‌طور که لس آنجلس تایمز گزارش داد متن این خبر عملا کپی یکی از اخبار تایمز در سال 2009 درمورد مرگ مایکل جکسون است و تنها بعضی کلمات عوض شده است. تایمز گزارش داد در این گزارش دروغ نقشی نداشته و در حال پیگیری موضوع است.

بون جووی و گروهش و با برگزاری بیش از 68 کنسرت در فهرست بیشترین تعداد تورهای موسیقی در رده دوم قرار گرفتند. آن‌ها در سال 2011 برای 1.8 میلیون طرفدار برنامه اجرا کردند و 192 میلیون دلار درآمد داشتند.

بون جووی از سال 1984 تاکنون 11 آلبوم به بازار داده که بیش از 130 میلیون نسخه فروش داشته است. او برای ترانه «
Blaze of Glory » نامزد اسکار بود.

هالیوود ریپورتر / 19 دسامبر

5858
کد خبر 190335

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهرام IR ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
    5 0
    خدارو شکر خیالم راحت شد الان می تونم با تمرکز و روحیه بهتر برم تو کار سکه و دلار
  • سعید IR ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
    6 0
    خدایا صد هزار مرتبه شکرت.داشتم از نگرانی دیونه می شدم.حالا می تونم راحت برم بخوابم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین