حبیبه بدری: عباسعلی کدخدایی پس از آنکه روزهای پرکار سخنگویی شورای نگهبان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دهم و اعتراضات پس از آن را پشت سر گذاشت، این روزها در یک تعلیق خبری به سر می برد. غیبت 56 روزه وی آنقدر طولانی شده که توجه رسانه ها را نیز به خود جلب کرده است.
او که هر دو هفته یکبار در نشستی خبری حضور یافته و از عملکرد شورای نگهبان در بررسی مصوبات مجلس سخن گفته و مواضع این شورا در قبال مسائل مختلف را تبیین می کرد؛ از 17 مرداد ماه که به مناسبت روز خبرنگار در معرض سوالات رسانه ها قرار گرفته بود، تا بحال به سوال هیچ خبرنگاری پاسخ نداده است. اگر حکم احمد جنتی برای انتصاب دوباره وی به سخنگویی شورای نگهبان تا یکسال دیگر نبود، این غیبت می توانست موید شایعاتی مبنی بر رجعت وی به دستگاه قضایی باشد. شایعاتی که از پیش از ریاست صادق لاریجانی در این دستگاه شکل گرفته و گفته می شد که او به زودی سخنگویی قوه قضاییه خواهد شد. شایعه ای که کدخدایی خودش آن را تکذیب کرد اما عملا سخنگویی شورای نگهبان را نیز کان لم یکن کرد.
اگرچه فقدان سخنگو در شورای نگهبان، در شرایطی که دو قوه قضاییه و مجریه نیز سخنگویی ندارند، امری عادی می تواند قلمداد شود اما سایت شورای نگهبان هم که تنها مرجع پاسخگویی این شورا می توانست باشد، این روزها بسته است. به این ترتیب در روزهای غیبت آقای سخنگو، نظرات شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس تنها از طریق نامههای احمد جنتی دبیر شورای نگهبان به علی لاریجانی رئیس مجلس ابلاغ می شود و کسی مفسر آن نیست.
البته شاید بتوان این روزها را مرخصی بعد از اضافه کاری وی پس از انتخابات دانست. روزهایی که او حداقل دو تا سه بار در مقابل دوربین های صدا و سیما قرار می گرفت تا از اخرین بررسی های شکایات نامزدهای معترض ب نتیجه این انتخابات در شورای نگهبان سخن بگوید. سخنانی که همواره حاوی انتقاداتی به این نامزدها بود که همکاری نمی کنند و مدارکشان را به شورای نگهبان ارائه نداده یا برای ادای توضیحات در جلسات این شورا حضور نمی یابند.
غیبت 56 روزه عباسعلی کدخدایی آنقدر طولانی شده که توجه رسانهها را نیز به خود جلب کرده است.
کد خبر 19034
نظر شما