digitaltrends نوشت: بر اساس آخرین آمار و ارقام هنوز هم اپل بازار اسمارت فون ها را در دست دارد اما HTC با در اختیار گرفتن 21 درصد سهم بازار درست پشت سر اپل در مقام دوم قرار گرفته است. در همین حال بین سیستم عامل ها هم آندرویید همچنان مقام اول را دارد و RIM سرسختانه با او رقابت می کند. این اطلاعات را ComScore و Nielsen بدست آورده اند.
اپل هنوز هم در میان سازندگان اسمارت فون ها بیشترین سهم را در بازار دارد و آندرویید بسیار به او نزدیک است. بر اساس آخرین داده هایی که Nielsen منتشر کرده است، HTC، سامسونگ و موتورولا در کنار RIM 5 سازنده برتر اسمارت فون ها هستند البته به خاطر داشته باشید که این آمار تنها مربوط به اسمارت فون هاست. اگر بخواهیم گوشی های عادی را در نظر بگیریم سامسونگ بزرگترین سازنده تلفن های همراه در ایالات متحده و نوکیا بزرگترین در جهان است.
اما رتبه بندی ها به این صورت است:
5 کمپانی سازنده اسمارت فون ها که بیشترین سهم را در بازار دارند عبارتند از:
اپل | 29 درصد سهم بازار |
HTC | 21 درصد |
RIM – BlackBerry | 17 درصد |
سامسونگ | 11 درصد |
موتورولا | 11 درصد |
اما رتبه بندی سازندگان تلفن همراه از هر نوع آن، چه اسمارت فون ها و چه غیر اسمارت فون ها (در آمریکا):
سامسونگ | 26.5درصد |
ال جی | 20.5درصد |
موتورولا | 13.7درصد |
اپل | 11.2درصد |
RIM | 5.6درصد |
این اعداد از آگوست 2011 تقریبا بی هیچ تغیری باقی ماند است ،اگر چه ال جی موتورولا و RIM هر کدام 50 در صد سهم بازارشان را از دست دادند. در حالیکه اپل 1.4 درصد و سامسونگ 0.3درصد رشد داشته اند.
اما این آمارها بر اساس سیستم عامل های اسمارت فون ها عبارتند از:
گوگل – اندروید | 46.9 درصد |
اپل – IOS | 28.7 درصد |
RIM- BB | 16.6درصد |
مایکروسافت – WM و WP7 | 5.2درصد |
Symbian نوکیا | 1.5 درصد |
این اعداد هم از ماه آگوست تغییر چندانی نداشته اند. RIM سه درصد کاهش داشته، مایکروسافت و Symbian هم همینطور اما آندروید 3 درصد و اپل 1.4درصد رشد داشته اند.
به نظر شما این اعداد و ارقام به جز نشان دادن روند بازار، مفاهیم دیگری هم در بطن خود دارند؟
2121
نظر شما