150 سال از فوتبال اروپا عقب هستیم!

مربی اسبق تیم ملی ایران درباره سطح کیفی مسابقات یورو صحبت کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ این روزها مسابقات یورو 2024 برگزار می‌شود و سطح بالای تیم‌ها توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.

اصغر شرفی، مربی اسبق تیم ملی ایران در این خصوص گفت: «بازی گرجستان و چک را نگاه می‌کنم، ورزشگاه را ببینید. آدم کیف می‌کند چمن را می‌بیند. این‌ها با موتور می‌روند و ما پیاده دنبال‌شان هستیم. 150 سال از فوتبال اروپا عقب هستیم. آن‌ها با 4 اسب می‌روند و ما با گاری دنبال‌شان هستیم. زمین‌های فوتبال اروپا رنگ و وارنگ است و برای ما غم و غصه. فعلا کاری به این فوتبال ندارم و نشسته‌ام از فوتبال اروپا لذت می‌برم. در فوتبال خودمان یک شوت از پشت محوطه ندیدیم ولی در اروپا ببینید چه بازی‌هایی می‌کنند. واقعا فوتبال یادمان رفته بود!»

258 258

کد خبر 1923352

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • خسروپرویز IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۳
    1 0
    اگه ۱۵۰ سال از فوتبال اروپا عقب هستیم لطفا پارامترهایی که با آن این ۱۵۰ سال را محاسبه کردین را بفرمایید چمن کشور آلمان را هم دیدیم نه همه، اما چند ورزشگاه چمن افتضاحی دارن که داد تیم ها رو در آورده!!! آقای شرفی علت این عقب افتادگی به نظر شما چیست یکی از فاکتورهاش امثال شما نیستن ؟ شما برای فوتبال ایران چه کردین؟ پرتقال ،ترکیه را به راحتی برد اما هشت سال قبل ترش با خوش شانسی با ایران مساوی کرد خود کم بینی در آخر به خود تحقیری میرسد
  • NL ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۳
    1 0
    اینهمه سال از قوتبال ار.پا عقب هستیم چون مربی و مدیرانی مانند شما داریم . در خیلی از کشورها مثل مراکش و عراق امکانات وجود ندارد . اما . با مدیران و مربی های خوب تیم های باشگاهی و ملی بسیار قدرتمندی را ساخته اند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین