تصادف زنجیره‌ای در اتوبان ساوه با یک کشته و ۹ مصدوم

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان مرکزی از تصادف زنجیره ای در اتوبان ساوه به تهران با ۹ مصدوم و یک فوتی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، علیرضا شهرجردی؛ مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان مرکزی گفت: ساعت ۰۳:۳۰ بامداد امروز ۵ تیرماه، گزارشی مبنی بر تصادف زنجیره‌ای دو دستگاه خودرو سواری سمند و دو کامیونت در کیلومتر ۸۰ جاده ساوه_ تهران، از مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر استان مرکزی اعلام شد.

مهر در خبری نوشت:وی افزود: بلافاصله نجاتگران پایگاه امداد جاده‌ای زرندیه جمعیت هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند؛ پس از رسیدن و ارزیابی مشخص شد که این حادثه ۹ مصدوم و یک جان‌باخته دارد.

شهرجردی همچنین اظهار داشت: نجاتگران به رهاسازی سرنشینان خودروها اقدام کردند و کمک‌های اولیه مورد نیاز مصدومان را انجام داده و آنها را برای ادامه روند درمان با همکاری اورژانس به مراکز درمانی منتقل کردند، فوتی حادثه نیز به عوامل انتظامی تحویل داده شد.

233217

کد خبر 1924634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار