گزارش تصویری| کره‌شمالی را از این زاویه ندیده‌اید!

خبرگزاری رویترز در یک مقاله تصویری جدید با عنوان «چشم‌اندازهای عجیب و پست‌مدرن شهرهای کره شمالی» تصاویری از معماری چشمگیر جمهوری دموکراتیک خلق کره را منتشر کرده است. تصاویری که جنبه‌های دیده‌نشده از فعالیت‌های ساختمانی پست‌مدرن در پیونگ‌یانگ را نشان می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش فرادید، آنطور که گفته شده، دولت کره شمالی به طور جدی در حال اجرای برنامه ساختمانی جدیدی است که قرار است تا همین موقع سال آینده ۵۰,۰۰۰ اقامتگاه جدید در پایتخت ایجاد کند. این تلاش با کمک نیروی کار دانشجویان آکادمی نظامی انجام می‌شود و هدف آن رفع کمبود مسکن در پیونگ‌یانگ است.

معماران اکثر این ساختمان‌ها ناشناخته باقی مانده‌اند اما می‌توان حدس زد که احتمالا آن‌ها دانش‌آموختگان آکادمی معماری پکتوسان در کره شمالی باشند.

227227

کد خبر 1924757

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • امید IR ۱۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
    0 1
    طیف غرب محور ما که همواره در رسانه ها میگفتند مردم کشورهایی نظیر کره شمالی که رویکرد غیر غربی دارنداز بدبختی علف میخورند!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین