در ادامه گزیده از سخنان غلامعلی حدادعادل در همایش جبهه متحد اصولگرایان استان اصفهان که در حسینیه حضرت 'جوادالائمه(ع)' این شهر برگزار شد به نقل از ایرنامی آید:
- این افراد با هزینه های گزاف وارد مجلس می شوند و قول بازپرداخت آن را به بعضی کانون های قدرت داده اند. اهمیت انتخابات مجلس این است که نمایندگان نه با استفاده از پول و قدرت بلکه با شخصیت و دانش خود وارد مجلس شوند.
- کسانی باید در نهمین دوره انتخاب مجلس برگزیده شوند که در کنار تدین، پاکی و ایمان به اصول انقلاب اسلامی هم معتقد باشند.
- کسی که می خواهد به مجلس وارد شود باید از مجریان توانایی فکری و قدرت کارشناسی بیشتری داشته باشد.
- اصولگرایان نه در انتخابات و نه در مجلس با دولت ستیزه جویی و مخالفت ندارند و اصل اهداف آنان خط و راهی است که رهبر معظم انقلاب در کلیه مسایل مهم کشور همچون سیاست خارجی و داخلی پیش پا می گذارند.
- تبلیغات نباید با خرج اضافی باشد زیرا نتیجه ای برای آنها دربر نخواهد داشت. رقابت در انتخابات لازم است و به مردم فرصت انتخاب نماینده اصلح را می دهد. رقابت ها نباید به صحنه های غیر اخلاقی نظیر تهمت زدن ، بد گویی ، کینه توزی و دعوا مبدل شود.
- اگر جریان جدیدی به روی کار آمد و افرادی از روی شور و هیجان تشکلاتی را ایجاد کردند، صحنه انتخابات نباید به صحنه کشمکش داخلی و نزاع تبدیل و عکس العمل های تندی به همراه داشته باشد.
- باید مراقب بود تا افرادی که سعی دارند با سیاه نمایی کلیت نظام را زیر سوال ببرند و برای جلب آرا همه زحمت های دیگران و خدمات انقلاب را نادیده بگیرند، وارد مجلس نشوند.
- مجلس مطلوب مجلسی است که همراه و پیرو رهبر معظم انقلاب باشد. رهبر معظم انقلاب امروز نعمت بزرگی برای کشور و انقلاب و نیز چراغ روشنی برای جهان اسلام است. حضرت آیت الله خامنه ای در هر مبحثی که برای کشور پیش می آید، راه های درست و دقیق را پیش رو می گذارند و با حضور در نشست هایی مانند اندیشه های راهبردی با حوصله و دقت پاسخگوی مسایل هستند. مجلسی که قرار است تشکیل شود باید کمک کار و مددکار رهبر معظم انقلاب باشد.
- رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان اولین سال مجلس هفتم فرمودند که کار مجلس به منزله ریل گذاری برای حرکت قطار قوه مجریه و دولت است. قوه مجریه با قوت و قدرت و در مسیری که مجلس با قانونگذاری برای آن وضع و تعیین می کند، حرکت دارد.
- دشمنان نظام اسلامی چشم طمع به انتخابات ایران دوخته اند. زمان انتخابات دریچه ای است که دشمنان سعی دارد با باز شدن آن به کشور نفوذ و برنامه های خود را اجرا کنند.
- دشمن می خواهد پای صندوق های رای خالی باشد ولی مردم این را نمی خواهند ودر تمام 33 سال گذشته نشان دادند که حضور آنان مهم است و موضوعیت دارد.
- دشمن برای انتخابات آتی مجلس برنامه هایی را برای برهم زدن آرامش فضای انتخابات کشور دارد. دشمنان ایران درصدد هستند تا فضای انتخابات به یک فضای ضد وحدت و امنیتی تبدیل شود ولذا با طرح ادعای تقلب در انتخابات، مردم را تحریک به آمدن در خیابانها می کنند.
- جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز با تشکیل جبهه متحد اصولگرایان این بار بهتر از همیشه به صحنه آمده اند.آنها با تشکیل این جبهه به مردم کمک می کنند تا نمایندگان پاک، مومن و آگاه را به مجلس بفرستند.
- هدف مهم جبهه متحد اصولگرایان تامین وحدت است. جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان اختلاف سلیقه ندارند. در این دو گروه اختلاف اصولی وجود ندارد و هر دو سعی می کنند در انتخابات بر مبانی اصولگرایی پیش روند.
- محور اصولگرایی تبعیت و پیروی از ولایت و رهبر معظم انقلاب است. این اصل بیان دارد که حضرت آیت الله خامنه ای نماینده به حق و شایسته، سخنگوی به حق ملت ایران و وارث شایسته امام راحل در رهبری انقلاب اسلامی است.
/2727
نظر شما