۰ نفر
۲۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
توضیح مترو درباره نقص فنی یک قطار

 مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه درباره نقص فنی یک قطار در محدوده ایستگاه امام حسین (ع) توضیح داد.

به گزارش خبرآنلاین، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از رفع نقص فنی یکی از قطارها در محدوده ایستگاه امام حسین (ع) در ساعت ۹:۰۶ دقیقه صبح امروز خبر داد.

بنابر گزارش ایلنا از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، هادی زند ضمن عذرخواهی از مسافران به دلیل اختلال پیش‌آمده در سرویس‌دهی خط ۲ متروی تهران گفت: ساعت ۸:۵۱ دقیقه صبح امروز به علت نقص فنی، یکی از قطارهای اعزامی از ایستگاه فرهنگسرا به سمت ایستگاه تهران (صادقیه) در سکوی شمالی ایستگاه امام حسین(ع) متوقف و سرویس‌دهی در این محدوده با اختلال همراه شد.

وی افزود: بلافاصله تکنسین‌های فنی به محل اعزام شدند و در ساعت ۹:۰۶ دقیقه قطار معیوب حرکت کرد و روند حرکت قطارها در این مسیر به حالت عادی بازگشت.

وی خاطرنشان کرد: اکنون خدمات رسانی در این خط به حالت عادی و طبق برنامه درحال انجام است.

۴۷۲۳۶

کد خبر 1930766

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین