۰ نفر
۲۹ تیر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
شهادت مامور پلیس در استان شرقی کشور

مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت افسر پلیس به نام محمود مطهری در یک اقدام تروریستی در سراوان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان: شب گذشته سرنشینان یک دستگاه سواری پژو پارس مسلح به سلاح گرم طی اقدام ناجوانمردانه مبادرت به ترور کور و ناجوانمردانه واحد گشت پلیس شهرستان سراوان کردند که منجر به مجروحیت ۲ نفر از کارکنان انتظامی شد.

بلافاصله کارکنان انتظامی اقدام به درگیری و تعقیب آنان با رعایت ملاحظات پیشگیری از صدمه شهروندان کردند که اشرار با استفاده از شرایط محیطی متواری شدند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرد: مجروحان به مراکز درمانی منتقل که متاسفانه سروان "محمود مطهری" علیرغم تلاش کادر درمانی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

اشرار مسلح همچنان تحت تعقیب هستند و اخبار تکمیلی متعاقبا به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 1933999

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین