۱۹ نفر
۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
واژگونی پژو ۴۰۵ مرگبار شد

واژگونی پژو ۴۰۵ در اصفهان یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش خبرآنلاین، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات شهرداری اصفهان گفت: بامداد امروز (۳ مرداد ۱۴۰۳) در ساعت ۵۴ دقیقه بامداد واژگونی یک دستگاه پژو ۴۰۵ به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اصفهان اعلام شد.

محمد شریعتی ضمن اعلام این خبر به ایسنا توضیح داد: محل وقوع حادثه شهرک ولیعصر اصفهان بود که بلافاصله از دو ایستگاه ۱۱ و ۳ آتش‌نشانی به این مکان نیرو اعزام شد. این خودرو پس از انحراف و برخورد با جداول وسط بلوار واژگون شده بود.

این مقام آتش‌نشانی با اشاره به مرگ یکی از سرنشینان ادامه داد: یکی از سرنشینان خودرو به‌علت شدت ضربۀ وارد شده، همان لحظه جان خود را از دست داده  بود و دو نفر دیگر مصدوم شدند، مصدومان پس بررسی و انجام اقدامات اولیه به منظور ادامۀ روند درمان به بیمارستان انتقال یافتند.

او تأکید کرد: پس از انجام فعالیت‌های لازم از سوی آتش‌نشانی و اورژانس و اجرای تمهیدات ایمنی به‌منظور رفع خطر، محل حادثه در اختیار نیروهای انتظامی قرار گرفت.

۴۷۲۳۶

کد خبر 1936004

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین