اشکال در این است که گروهی از سیاستگذاران فقط لایه ظاهری اطرافیان خود را می بینند و گروهی از آنها فقط مملکت را برای خودی هایشان می پسندند و گروهی هم ممکن است از هرپدیده ای برای سودجویی خود و اطرافیانشان بهره ببرند.
دسته ای از آنها که متاسفانه کم هم نیستند و بیشتر دایر مدار امور فرهنگی هستند در مورد سیاست رسانه ای فکرشان در سیاست ها و روش های۵۰ سال قبل منجمد شده و فکر می کنند روش های قبل از دهه ۵۰ اکنون نیز موثر است. در حالی که هم کاریزمای حکومتی اول انقلاب تفاوت پیدا کرده و هم این که دغدغه و دانش و امیال نسل جدید با انقلابیون دهه ۵۰ متفاوت است.
پر واضح است که سیاست های ایجاد ممنوعیت در استفاده از ابزار رسانه ای در دوران فعلی از پیش شکست خورده است. هم نسل جدید زیر بار شیوه های کره شمالی نمی رود و آرام آرام به حد عصیان می رسد و هم صاحبان تکنولوژی روش های جدید برای فلج کردن روش ها و ابزارهای محدود کننده را کشف می کنند.
عده ای از طرفداران سیاست های ایجاد محدودیت، احساس می کنند برای جلوگیری از اعتراض گروهی مردم باید جلوی ارتباط آنها بایکدیگر را گرفت و اینک که شبکه های اجتماعی محل تبادل اخبار و تحلیل های درست و غلط شده است پس بیاییم تمام یا بخشی از شبکه های خارجی را محدود کنیم و مردم را به سمت و سوی استفاده از شبکه های کنترل پذیر داخلی سوق بدهیم.
باید به ایشان گفت تکنولوژی شما برای جوانان امروز پاسخگو نیست و این نسل علاوه بر این که تحلیل هایشان را از طریق رسانه های دیگری مثل شبکه های تلویزیونی و...خارجی دریافت می کنند قطعا به فکر دور زدن محدودیت های ایجاد شده توسط حکومت می افتند و دراین مسیر به طرف استفاده از فیلتر شکن گرایش پیدا می کنند.
رسانه حکومت تبلیغ می کند که شبکه های اجتماعی اطلاعات شما را می دزدند. جوان پاسخ می دهد مگر من چه اطلاعات محرمانه ای دارم که دزدیده شود؟ اسمم؟ عکسم؟ مشخصات دوست پسر یا دخترم ؟ ... من که از لو رفتن این ها ابایی ندارم . پس از فیلتر شکن استفاده می کنم یا پولی و یا رایگان!
در این جا اسرائیل به عنوان تبلیغ بنر فیلتر شکن صریحا آگهی استخدام نیروی جاسوسی و نظامی می دهد.
جوان بی کار و سرخورده اجتماعی اعم از ایرانی یا افغانی و فلان کولبر فقیر و....که اتفاقا از وضعیت سیاسی و اجتماعی کشور هم راضی نیست و شاید انگیزه های قومیت گرایانه هم دارد برای دریافت حقوق ۲۰۰۰ دلاری وسوسه می شود و آن چه نباید اتفاق بیفتد می افتد.
خوب دستگاه اطلاعاتی مملکت دقیقا سر دسته فیلتر شکن فروش ها را می شناسد، اقدامش چیست؟
خرید سهام مخابرات برای فلان هولدینگ و رد کردن رقیب در زمان واگذاری سهام مزبور نشان می دهد دستگاه به اهمیت مخابرات به خوبی آگاه است. نمی شود پذیرفت که فیلتر فروش های پولی ناشناس هستند. پس اگر از طریق فیلتر شکن های پولی زمینه عضو گیری جاسوس فراهم شده قابل پیگیری است. و اگر توسط فیلتر های رایگان اتفاق افتاده که نشانگر شکست سیاست فیلتر است. شما هر روز با برنامه ای محدودیت ایجاد می کنید و آنها هم برنامه ای برای دور زدن شما می نویسند.
از طرف دیگر با توموری بزرگ بنام جاسوسی اسرائیل آگاه هستیم. بخشی از آن سازمان یافته و نفوذ کرده در لایه های بالایی مسئولین است که توسط یهودیان مسلمان نما یا کاسبان پر درامد و حقوق بگیران کلان از اسرائیل تشکیل شده و کشف آن به عهده دستگاه های اطلاعاتی است .همان هایی که هنگام انتخابات و....به بخشی از کنشگران سیاسی پیام می دهند ما فعالیتهای شما را رصد کرده ایم و.... چگونه تاثیر عملکرد فعالیتهای شاه مهره ها برایشان مغفول مانده است؟.
می ماند بخشی از تومور که توسط لایه های عملیاتی فریب خورده معترض جوان ایجاد شده است.اینجا سوال مهمی ایجاد می شود که اگر شما عزیزان سراغ فیلترینگ نرفته بودید آگهی های استخدام نیرو برای اسراییل را می دیدند یا خیر؟ اگر پاسخ منفی باشد که بخشی از مشکل اصلی تومور ایجاد شده خود فیلترینگ است. اگر بگویید افراد از طریق دیگر جذب می شدند پاسخ این است که اصلا فیلتر کردن بی فایده است.
کوتاه سخن این که فیلتر کردن جز ایجاد نارضایتی و سوق دادن جوانان به سمت دور زدن فیلتر و در معرض وسوسه های گوناگون قرار گرفتن، نتیجه ای ندارد.
البته جا دارد قوه قضائیه فیلتر فروش های اصلی را شناسایی و به مردم معرفی کند تا ببینیم این افرادی که چنین در آمد کلانی به جیب زدند آیا واقعا آقا زاده بوده اند؟ آیا به جایی وصل بوده اند؟ آیا.....

بعضی از روش های سیاسی و فرهنگی حکومتی مشخص است که از پیش شکست خورده است. یک روز مبارزه با ویدئو ، یک روز مبارزه با ماهواره ، یک روز هم فیلترینگ و....
کد خبر 1938630
نظر شما