به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمد علی ایرانمنش در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز ثبت نام متقاضیان پیاده روی اربعین از ۱۷ تیر ۱۴۰۳ در سامانه سماح به نشانی http://samah.haj.ir گفت: تاکنون ۲۹ هزار و ۸۰۳ نفر از مشتاقان پیاده روی اربعین استان کرمان در این سامانه ثبت نام کرده اند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۷ هزار و ۴۴۳ نفر مرد و ۱۲ هزار و ۳۵۹ زن هستند، افزود: ۱۸ هزار نفر متقاضی خروج از مرز شلمچه و ۷ هزار و ۸۴۸ متقاضی خروج از مرز مهران هستند.
مدیر حج و زیارت استان کرمان تصریح کرد: ۱۴ هزار و ۹۸۰ نفر قصد عزیمت با اتومبیل شخصی، ۱۳ هزار و ۲۲۳ نفر قصد عزیمت با اتوبوس، ۵۹۹ نفر قصد عزیمت با هواپیما و ۵۲۱ نفر قصد عزیمت با قطار را دارند.
او بیان داشت: هموطنانی که قصد تشرف برای زیارت اربعین را دارند حتما باید در سامانه سماح ثبت نام کنند و با انتخاب بسته بیمهای مورد نظر و پرداخت حق بیمه، خود را تحت پوشش خدمات بیمه قرار دهند.
ایرانمنش تصریح کرد: زائران توجه داشته باشند که خروج از مرز به قصد زیارت اربعین مشروط به داشتن گذرنامه معتبر میباشد و آن دسته از متقاضیان که فاقد گذرنامه معتبر هستند از هم اکنون برای دریافت گذرنامه اقدام کنند.
نظر شما