محمود عزیزی: در حالی که تقریبا یک ماه و نیم به زمان انتخات نهمین دوره مجلس مانده است، جبهه متحد اصولگرایان مدعیان دیگری را نیز به اسم اصولگرایی می بیند. لیست های انتخاباتی که از آهنگ های مختلفشان صدای دلنوازی به گوش نمی رسد.
ظاهرا اصولگرایان این دو گانگی را پذیرفته اند، چرا که آن را پیش از این در انتخابات شورای سوم و مجلس هشتم هم تجربه کرده بودند.
قائم مقام حزب موتلفه اسلامی در جدید ترین اظهار نظر خود سخن از «موثر نبودن» جبهه پایداری در رای دادن مردم می گوید و پیش بینی می کند که « تعداد معدودی ممکن است به دلیل سلیقه های خاص خود به این گروه رای بدهند.» نظر سنجی هایی که وی انها را نظر پزی می داند و نحوه فعالیت حامیان دولت در انتخابات بخش های دیگری از این گفت وگو است.
گفت وگوی کوتاه خبرآنلاین با قائم مقام حزب موتلفه در ادامه می آید:
***
در شرایطی که اعضای جبهه پایداری از حضور مستقل در صحنه انتخابات سخن می گویند شما فکر می کنید در صورت ارائه لیست مستقل از سوی این مجموعه چه تعداد از آنان رای مردم را به دست می آورند؟
بستگی دارد این دوستان چه کسانی را معرفی کنند. از الان نمی شود حساب کرد.
پیش بینی چهره ای مثل آقای توکلی این بوده است که 3-4 نفر از این لیست رای می آورند، ولی تاثیر آنها در شکستن رای اصولگرایان است.
نه، بنده معتقد به شکستن رای از طرف اینها نیستم، چون آنها را خیلی موثر نمی دانم.
یعنی اقبال مردمی ندارند؟ یا نه، منظورتان چیز دیگری است؟
گفتم موثر نیستند.ببینید! مردم می خواهند انتخاب کنند. اگر اصولگرا باشند، هیچ فردی اینها را بر مجموعه جبهه متحد و آیت الله مهدوی کنی و یزدی ترجیح نمی دهد. اگر هم غیر اصولگرا باشند که به اینها رای نمی دهند. شما در محاسبات انتخاباتی محاسبه کنید چه کسی به این دوستان رای می دهد؟
بالاخره هر گروه و جمعیتی هواردارانی در میان مردم دارد.
من عرض کردم مردم در میان اصولگرایان محاسبه می کنند. مخصوصا بعد از صحبت های مقام معظم رهبری که «به کسانی که برایتان حجت خدایی باشند رای بدهید»، شما فکر می کنید مردم اصولگرا به کسی که آیت الله مهدوی کنی، جامعه روحانیت و جبهه متحد معرفی کردند، رای نمی دهند؟ بله، تعداد معدودی ممکن است به دلیل سلیقه های خاص خود به این گروه رای بدهند.
بنابراین، اولا جبهه پایداری تاثیر رای شکنی ندارند و دوم اینکه خیلی تاثیر ندارد و اگر هم کسی از چهره های این تشکل رای بیاورد، به خاطر چهره بودنش رای آورده نه معرفی از سوی جبهه پایداری.
یعنی چهره ای مثل آقای آقا تهرانی، حسینیان و...
نمی دانم؛الان از نظر محاسبات انتخاباتی اینکه از چهره ای حمایت کنند و رای او را 50 درصد بالا ببرند، چنین چیزی را من نمی دانم.
آقای بادامچیان! نظر سنجی های که درباره اقبال مردمی به اصولگریان منتشر می شود، دیده اید؟
اینها را می بینم منتها خیلی ها از آنها نظرپزی است و خیلی هایش نظر سازی است و یک تعداد کمی اش هم نظر سنجی های واقعی است.
این تلقی که اگر خانه نشینی رئیس جمهور رخ نمی داد،چهره های حامی دولت در مجلس مایل بودند در لیست انتخاباتی حامیان دولت حضور یابند را چقدر درست می دانید؟
اولا چنین محاسبه ای وجود ندارد، چون باید با واقعیات محاسبه کرد. با اگر نمی شود ساختمانهای سیاسی و اجتماعی ساخت، بنابراین این فرض منتفی است.
حتی فرض محتمل نیست؟
اصلا آن موضوع منتفی است.علت این است که باید وضع موجود را دید.
بالاخره در ابتدای کار برای حضور اصولگرایان در انتخابات مجلس آقای رئیس جمهور خودشان پیش قدم شدند.
اصلا ما به آقای احمدی نژاد الان چه کار داریم. ایشان باید مراقب باشد که این دارو دسته ای که به عنوان حامیان دولت، به اسم پایداری و جریان انحرافی جمع شدند، خودشان را به ایشان نچسبانند. اگر ایشان از اینها حمایت کند، از نظر قانونی مرتکب جرم شده است، چرا که رئیس جمهور حق دخالت در انتخابات مجلس را ندارد.
فکر می کنید چند طیف در انتخابات مجلس در قالب حامیان دولت فعالیت کنند؟آیا لیدرشان آقای مشایی است؟
لیدر حامیان دولت که مشایی نیست. مشایی هم یک تیم دارد، دیگرانی هم کار می کنند؛ تعدد زیاد است.
آقای رحیمی هم برای انتخابات کار می کنند؟
نمی دانم.
/27212
نظر شما