به گزارش خبرآنلاين، در راستاي همين هماهنگي بارها شاهد احترام متقابل جواد جهانگيرزاده، نادر قاضيپور و سلمان ذاکر در مجلس هشتم بودهايم که يا نوبت نطقهايشان را به يکديگر مي دهند يا در موافقت با يکديگر سخن ميگويند. اما امروز در جريان بررسي لايحه مبارزه با قاچاق ارز و کالا، جواد جهانگيرزاده پيشنهادي داد که علي رغم موافقت قاضيپور با مخالفت ذاکر مواجه شد.
محمدحسين فرهنگي عضو هيات رئيسه مجلس در اين خصوص گفت: هم پيشنهاد دهنده، هم مخالف و هم موافق از اروميه هستند. رئيس مجلس هم در ادامه افزود: اين هم از عجايب روزگار است! لاريجاني همچنين با جهانگيرزاده شوخي کرد و گفت: فکر ميکرديم چون با ما در سفر بوديد، اصلاح شدهايد!
مصطفي کواکبيان نماينده سمنان که به قول باهنر مشتري پروپاقرص تذکرات در صحن علني مجلس است، هفته گذشته به دليل تاخير در ارائه نوبت به وي، با جهانبخش محبينيا عضو هيات رئيسه مجلس مباحثهاي کلامي داشت که امروز در صدد جبران آن برآمد.
او که امروز فرصت طرح پيشنهادي براي اصلاح مادهاي از لايحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز را يافت، گفت: يک هفته است که ميخواهم با آقاي محبي نيا آشتي کنم، البته اگر بگذاريد! پس از پايان سخنانش محبينيا هم گفت: ما آشتي کرديم خدا قبول کند.
/2929
نظر شما