۰ نفر
۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۵

میثم بهرامی

رسول خادم همان کسی است که وزارت ورزش را می‌خواست؛ با تمام معاونت‌ها و زیرشاخه‌هایش. می‌خواست نفر اول ورزش کشور باشد و به واسطه مدال‌ها، تحصیلات و سابقه حضورش در شورای شهر، حق خودش می‌دید که چند سالی ورزش کشور را مدیریت کند. او حالا سرمربی تیم ملی کشتی آزاد شده است، تیمی که با وجود مدال‌آوری‌هایش، یکی از کوچک‌ترین زیرشاخه‌های وزارت ورزش است. او که هدفی بزرگ را نشانه رفته بود، در نهایت به جزئی کوچک از آن هدف رضایت داد و با قبول مدیریت تیم‌های ملی کشتی و سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد، به ورزش بازگشت.
شخصیتی که رسول خادم در این چند سال برای خودش ساخته بود، حداقل به اندازه شخصیت یک رئیس فدراسیون بود. او با توجه به تحصیلاتش و البته بیشتر به خاطر ورود به شورای شهر، چهره‌ای فراورزشی شناخته می‌شد؛ کسی که قابلیت مدیریت یک مجموعه را دارد. انتظاری هم که از خادم می‌رفت، بازگشت به ورزش در قامت یک رئیس فدراسیون بود. اما در هنگامه تشکیل وزارت ورزش و رایزنی‌های دولت برای معرفی وزیر به مجلس، نام خادم هم به عنوان یکی از گزینه‌ها مطرح شد و آنجا بود که جامعه ورزش فهمید بازگشت رسول خادم به ورزش، در سمتی فراتر از حضور در یک فدراسیون خواهد بود.
گرچه خادم به مجلس معرفی نشد و شانسی برای ورود به وزارت ورزش پیدا نکرد، اما نام او همچنان ابهت گذشته را حفظ کرده بود و بیش از این‌که از او توقع مربیگری وجود داشته باشد، توقع مدیریت ورزشی وجود داشت. اما او ناگهان با سمت مدیریت تیم‌های ملی کشتی به ورزش بازگشت. چند روز بعد هم سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد را قبول کرد و با این کار رسما شخصیتی که سال‌ها برای خودش ساخته بود را تا سطح یک مربی پایین آورد. حضور رسول خادم در کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد درست مثل این است که محمد دادکان پس از چند سال دوری، به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال به ورزش برگردد. کسی از محمد دادکان انتظار ندارد با سمتی به جز رئیس فدراسیون فوتبال یا وزیر ورزش، به صحنه ورزش برگردد و اگر او سرمربیگری تیم ملی فوتبال را قبول کند،‌ خودش جایگاهی که سال‌ها برای خود ساخته را خراب می‌کند. خادم هم حالا جایگاه و شخصیتی که با زحمت ساخته بود را خراب کرده و با این شرایط بزرگ‌ترین سمتی که می‌تواند برای آینده ورزشی‌اش متصور شود، ریاست فدراسیون کشتی است، نه بیشتر از آن.
الان این سوال برای همه بی جواب مانده که چرا خادم تن به چنین کاری داده است؟ رسول خادم از آن نسل ورزشکارانی است که جامعه قبول کرده توانایی مدیریت در ورزش را دارد. حالا این‌که خود او هنوز به این باور نرسیده، بحثش جداست.
 
43 43
کد خبر 194224

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایران سربلند US ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    15 35
    کار خوبی کرده،خادم باید به کشتی کمک کند،اگر کسی قرار باشد شأن نزول کند و خودش را فدایی کند ما نمیگزاریمش در ضمن آقای خادم مرد بزرگی است و با دلی بزرگ که آمده دین خودشه ادا کنه،ما باید مثل فوتبال به سرمان بیاد تا کمی خجالت بکشیم مثلاً پیوس و عابدزاده پیتزا فروش شده اند رویانیان و کفاشیان فوتبالی، بترسید از آن روز.
    • فرشاد IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۴
      14 1
      کسی منکر کمک کردن ایشون نیست ولی این راهش نیست که غلام محمدی قریب به 3 سال و اندی داره این تیم و تروخشک میکنه و براش زحمت کشیده اما حالا که نزدیک المپیک هست اینجوری بپیچوننش و بگذارنش کنار. ایشون خیلی می خواست کمک کنه خیلی قبلترها که فرصت بود ولی چرا نیومد کمک؟!!! ضمناً درخصوص اون دوستان دیگه شما بفرمائید کارنامه شونو نگاه بکنید تو تیمهایی که سرمربی شون یا مربی بودند بعد براشون دل بسوزونید. اینکه دلیل نمیشه هرکی فوتبالیست خوبی باشه حتماً مربی خوبی هم هست؟!!! ضمناً خجالت رو هم باید کسایی بکشند که نقشه رئیس فدراسیون شدن داشتند ولی از بد حادثه و از ترس تعلیق ناچار کناره گیری کردند و فوتبال موند و تنها کاندیداش یعنی علی کفاشیان
  • پسر آبي IR ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    19 3
    به حال ورزش بايد تاسف خورد،آقاي خادم برگشت به ورزش ولي به چه قيمتي؟ايشون توي سياست شكست خورده حالا برگشتن توي ورزش!اون دنيا رو بايد جوابگو باشه،محمدي مگه چه مشكلي داشت تيم خوبي را برا المپيك مهيا كرده بود ولي حيف شد
  • حقیقت IR ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    1 21
    برای نوسنده مطلب باافکاربچگانه متاسفم.اصولاعناوین والقاب اداری بهانه ایست تاانسان به کشورش خدمت نماید ممکنه بالاترین مقام اداری یک روزی درپست پایین تر خدمت نمایدهیچ ایرادی نیست نمونه اش وزرابعداز تغییردرپستهای پایین ترخدمت میکنند.غفوری فردزمانی رییس ورزش ایران بودولی عضوهیات رییسه فدراسیون کشتی است.تعجب میکنم چطورمسولین سایت اجازه میدن چنین گزارش ضعیف ومغرضانه درج شود.متاسفم.
  • فرهاد عشوندی ؛ دبیر سرویس ورزش IR ۲۳:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    13 1
    جناب آقای حقیقت عزیز ؛ قطعا ما هم با شما هم عقیده ایم که انشاالله قصد این بزرگواران برای خدمت به ورزش است و این تغییرات ناگهانی در آیتانه المپیک به سود تیم پر امید کشتی مان خواهد بود کمه 4 یال غلام محمدی برای بازسازی اشت تلاش کرد. با این وجود عضویت در هیات مدیره پستی مشورتی است نه اجرایی. قطعا آقای غفوری فرد هیچگاه معاون وزیر ورزش یا نایب رئیس یک فدراسیون ورزشی نمی شوند. به هر حال ممنون از اینکه نظرات تان را درباره یادداشت همکار خوبم میثم بهرامی نوشتید اما فکر می کنم این حق را داشته باشیم که نگاه منتقدانه و البته کمی به دور از انصاف تان را نپذیریم.
  • ناشناس IR ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    7 0
    عموهارو عشق استتتتتتتت عمو ميثم و فرهاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین