برج ایفل تخلیه شد/ آماده‌باش پلیس فرانسه

به دنبال بالا رفتن مردی از برج ایفل، پلیس فرانسه آن را چند ساعت مانده به مراسم اختتامیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس تخلیه کرد.

به گزارش خبرآنلاین، در پی اقدام مردی به بالا رفتن از برج ایفل در فاصله چند ساعت مانده به مراسم اختتامیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس، این برج از سوی پلیس فرانسه تخلیه شد.

بر اساس اعلام این رسانه، پلیس فرانسه منطقه اطراف برج ایفل را پس از مشاهده مردی در حال بالا رفتن از این بنا در پاریس و آن هم ساعاتی قبل از مراسم اختتامیه المپیک تخلیه کرد.

به گزارش مهر به نقل از اِی بی سی نیوز، پلیس فرانسه حدود ساعت ۳ بعد از ظهر به وقت محلی بازدیدکنندگان از برج ایفل را همراه با اسکورت تخلیه کرد.

برخی از بازدیدکنندگان نیز برای مدتی در طبقه دوم مانده و امکان خروج از آن به دلایل امنیتی را نداشتند.

پلیس فرانسه حالت آماده باش امنیتی صادر کرده و تا کنون اطلاعات و اخبار بیشتری را در این خصوص رسانه ای نکرده است.

3210310

کد خبر 1943883

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین